- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Oooooo aksama ziyafet var desene,geceye dogru mu acarain konuyu yoksa yarin mi :)iyiyim canım işteyimm akşama misafirim var iki arkadaşım gelecek iftara cumartesi de adamımın doğum günü yemekler yapacağım 3 arkadaşını çağırdım pasta yapacağım ve ramazan sofralarına yarışmaya katılacağımm..(mevla nasip ederse tabi)
Gerginlik yok yaparsin sen o kadar iyi calistin ki :)Sinavim yaklastikca uyku tutmuyo gerginim bennde :))
Gunaydin hanim ablam nasilsinGünaydın dionecim
Hahahaha ask olsun sana abla tehdit ettigimi niye buraya yaziyorsunAşk olsun yani olurmu öyle hiç,tehdit ettiler de öyle katıldım bende
Kiz niye dudak yarismsi olursa yarismayacaksin :) yaris yahuuuuuuuben yarışamam o zaman(
Selam tatlusum naberselamlarrrr
iyi askm ya oyle uzanıyorum sen nasılsın napıyosun hastanız nasıl olduSelam tatlusum naber
Birazdan her kombini yorumlayacagimmm :)
Gunaydin hanim ablam nasilsin
Hahahaha ask olsun sana abla tehdit ettigimi niye buraya yaziyorsun
selamlarrrr
Al iste benim kafadan biri daha.Kpss mi ? Allah korusun canıma susamadım ona girecek akıl nerdeeeee
Okulu bıraktım canım tekrar hazırlanıyorum yetenek sınavaları Moda Tasarım ve İç mimarlık birazda heykel ve görsel sanatlar arasında gidip geliyorum :)
Avatarin da kizla cok benziyorlar zateb onlar@Dionee canım avatarındaki oyuncuya ilgin var mı :))
nasılsın ablam iyi misinnnTünaydınlar margacım iyiyim sağol sen nasılsın
Ben yazarım ayol
Selamlar şeker
nasılsın ablam iyi misinnn
ay abla ben senden daha üşengecımİyiyim sağol birazdan ev işlerine dalacam üşeniyorum,dürtsene beni biraz ne olur
ay abla ben senden daha üşengecım
annem eve gelınce çemkirmesin diye zorla yapcam
Dun iste kalp ritimlerini takip ettikleri seylerden taktilar . Bugun cikartmaya gidildi. Tum sonuclari teslim etcez iste canim. Beyin damarlarda tikaniklik var.iyi askm ya oyle uzanıyorum sen nasılsın napıyosun hastanız nasıl oldu
yorumla yorumla :)
cok gecmıs olsun canım allah şifa versin..Dun iste kalp ritimlerini takip ettikleri seylerden taktilar . Bugun cikartmaya gidildi. Tum sonuclari teslim etcez iste canim. Beyin damarlarda tikaniklik var.
Kan sulandiricilar gobekten igneler falan derken ilaclari bitirdik simdi genel kontrole gidiyoruz iste tatlimm. Sagolasin sordugun icin :)
Bende iyiyim cok sukur ablacim :) arkadasim geldi de onla sohbet ediyorummm kalkmamla kapi caldi yaaTünaydınlar margacım iyiyim sağol sen nasılsın
Ben yazarım ayol
Selamlar şeker
Amin canim benimmcok gecmıs olsun canım allah şifa versin..
Kalk kiz hafiHadi sende kalk hemen yap bari annen terlik fırlatmadan hallet
Cidden kaçtım işmi bitereyim gelirimyine görüşürüz