- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.573
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nickimle oynamaaaaa
Iyiyiz canim hos geldin sen nasilsinn :)Kizlarrrrr Nasılsıniz ? :)
Bende iyi olmaya çalışıyorum. Bahar alerjisi işte. Oruç oruç alerji sınav monoton süreç ilerliyor.Iyiyiz canim hos geldin sen nasilsinn :)
Bu saatlerde yapıyorum canım iyi gidiyor :)hehe spor nasıl gıdıyo 15 guneee tam kadro devam edelimpinkstrap
ay benımde alerjım var bende sınava gırıcem kader arkadasım benımmBende iyi olmaya çalışıyorum. Bahar alerjisi işte. Oruç oruç alerji sınav monoton süreç ilerliyor.
Ama var sonucta o da bisey margamBenimde ust dudagim ince alt dudagimda cok kalin :)
Kres ac kuzum iyi para vardir o isteıns canım .. zayıflamak ıcın mahallenın cocuklarını toplayayım barı ben de eve
Hap falan kullanıyor musun ? Ben geçen bir hap yuttum yutuş o yutuşş 2 gün boğazımda kaldıay benımde alerjım var bende sınava gırıcem kader arkadasım benımm
kullanıyorum canım .. hadı ya bol su ıle kakıtaydınHap falan kullanıyor musun ? Ben geçen bir hap yuttum yutuş o yutuşş 2 gün boğazımda kaldı
dmı hem para kazanırım hem zayıflarımKres ac kuzum iyi para vardir o iste
Tabi ya kur sen kres ama kara ortak olurum fikir benim sonuctadmı hem para kazanırım hem zayıflarımvalla ya cok para var o işte ..
Kpss mi ? Allah korusun canıma susamadım ona girecek akıl nerdeeeeekullanıyorum canım .. hadı ya bol su ıle kakıtaydınkpss ye mı gırıceksın canım
dıs mımarlık oku bence yaKpss mi ? Allah korusun canıma susamadım ona girecek akıl nerdeeeee
Okulu bıraktım canım tekrar hazırlanıyorum yetenek sınavaları Moda Tasarım ve İç mimarlık birazda heykel ve görsel sanatlar arasında gidip geliyorum :)
haha dmı ben paramı sen beynını koydun ıse netıcede ortağız artıkTabi ya kur sen kres ama kara ortak olurum fikir benim sonucta
Tabi ya olmadi musteri toplayana kadar ben dogurayim sen bak reklamini felan yapayim o sekil isler giderizhaha dmı ben paramı sen beynını koydun ıse netıcede ortağız artık
valla oldu bızım ısTabi ya olmadi musteri toplayana kadar ben dogurayim sen bak reklamini felan yapayim o sekil isler gideriz
Dış mimarlık sayısal istiyor canım. Bende o kafa yok Güzel sanatlar mezunuyum Lys ygs sınavları bana uzak anca yetenekdıs mımarlık oku bence ya
sen benım matematık soru cozum teknıgımı bılmıyo musun aaDış mimarlık sayısal istiyor canım. Bende o kafa yok Güzel sanatlar mezunuyum Lys ygs sınavları bana uzak anca yetenek