- 12 Şubat 2015
- 6.480
- 15.651
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.761
evet cnm inşllah ikiz gelio bi kerette bide üçüz çıkamasın başımadaAboo ikiz mi ayy negzel ya
aaa avatar değiştirmeden yaşayamam ben
ederim kuzum saol amin.ayy sende banaa oylee gonuldenn dua ett olur muuuınsallah kucagına alırsın tubıshh.. nasılsın bu aradaaa
Bizim azerinin üçüzleri var ayy çok sevinmiştim duyuncaevet cnm inşllah ikiz gelio bi kerette bide üçüz çıkamasın başımada
Öyle şeyler düşünme kuzum yaaaaaa oh çok sevindimmmm :) kk ya bakıyorum bendeeee birazdan yemek yicem :) gel birlikte yiyelimm :)çok iyi bitanem kimyasal deilmiş sonunda mutluyum 100 den 390.5 fırlamış çoğul gebelik dendi (dış gebelik ihtimalide varama düşnmek bile istemiom) bakalım ultrasonda çıkcak ortaya sen napıon kuzum
bide ikiz çıktı kız başımaa nasıl ettin bilmemki
özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmemneye alerjin var canım(
benimkinde de çözümü olmayan neye alerjisi belli değil sürekli kabarıyor vucudu , bir kere şahit oldum çok korkmuştummmm
seninde mi öyleee
sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.Hahahagitsin temelli çekiştiriverirsin rahat rahat
tmm duaların ıcın sımdıdenn cok tskler .. allah razı olsunnn . ay benı senıı ılk gordugumde baska resım vardı .. sabahtan berı senı goruyorum kk da ama senın sen oldugunu fark edemedımmederim kuzum saol amin.. inşlah cnm dış gebelik olma ihtimalide var düşünmek bile istemiorum iiyim cnm sen nasılsın?
ahahhaa diyorsun ki onlar bana özeniyoooYok kız bendeki şansızlık bi koydum herkeşler koplipeys yaptı
Kızım olmayan sevgilisine atkı bere ören bile var öyle dşünmeeeBizim azerinin üçüzleri var ayy çok sevinmiştim duyuncaben çocuk delisiyim hatta nakış kursuna gidiyorum Huy Meselesi
bebek battaniyesi yapıyorum biliyormusunherkes benle alay ediyor doğmamış çocuğuna battaniye yapıyon diye
afiet olsun bidanrm sen yeeÖyle şeyler düşünme kuzum yaaaaaa oh çok sevindimmmm :) kk ya bakıyorum bendeeee birazdan yemek yicem :) gel birlikte yiyelimm :)
geçen bende gittim alerji testineeee bir şeye alerjim çıkmadıhayırlı olsun :)
özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmem
sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.
teşekkürler canımmmmafiet olsun bidanrm sen yee
Tabi ya balkondan atlasam atlicaklar çok özentiler ayollahahhaa diyorsun ki onlar bana özeniyooo
Hadi ya varmı benim kafa hep çocuğa odaklı evlenmeden çocuk oluyormuş gibi bi zihniyetim var hiç kocayı hesaba katmıyorumKızım olmayan sevgilisine atkı bere ören bile var öyle dşünmeee
:)) amin canm hepimize arada esince kafama deiştirriom aviyitmm duaların ıcın sımdıdenn cok tskler .. allah razı olsunnn . ay benı senıı ılk gordugumde baska resım vardı .. sabahtan berı senı goruyorum kk da ama senın sen oldugunu fark edemedımmdıyorum bu kızı tanıyo muydum ben ınsallah allah sana guzel evlatlar nasıp ederrr
hahahaha gercek hayatta da herseyden sıkılır mıısn sen mahpişşşaaa avatar değiştirmeden yaşayamam ben
saol cnm ...darısı isteyenlerin başınahayırlı olsun :)
Wayy çok rımantikhayırlı olsun :)
özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmem
sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.
maalesef dionemhahahaha gercek hayatta da herseyden sıkılır mıısn sen mahpişşş