En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

ayy sende banaa oylee gonuldenn dua ett olur muuu ınsallah kucagına alırsın tubıshh.. nasılsın bu aradaaa
ederim kuzum saol amin.. inşlah cnm dış gebelik olma ihtimalide var düşünmek bile istemiorum iiyim cnm sen nasılsın?

çok iyi bitanem kimyasal deilmiş sonunda mutluyum 100 den 390.5 fırlamış çoğul gebelik dendi (dış gebelik ihtimalide varama düşnmek bile istemiom) bakalım ultrasonda çıkcak ortaya sen napıon kuzum
Öyle şeyler düşünme kuzum yaaaaaa oh çok sevindimmmm :) kk ya bakıyorum bendeeee birazdan yemek yicem :) gel birlikte yiyelimm :)

bide ikiz çıktı kız başımaa nasıl ettin bilmemki

hayırlı olsun :)

neye alerjin var canım (

benimkinde de çözümü olmayan neye alerjisi belli değil sürekli kabarıyor vucudu , bir kere şahit oldum çok korkmuştummmm

seninde mi öyleee
özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmem

Hahaha gitsin temelli çekiştiriverirsin rahat rahat
sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.

ederim kuzum saol amin.. inşlah cnm dış gebelik olma ihtimalide var düşünmek bile istemiorum iiyim cnm sen nasılsın?
tmm duaların ıcın sımdıdenn cok tskler .. allah razı olsunnn . ay benı senıı ılk gordugumde baska resım vardı .. sabahtan berı senı goruyorum kk da ama senın sen oldugunu fark edemedımm dıyorum bu kızı tanıyo muydum ben ınsallah allah sana guzel evlatlar nasıp ederrr

hayırlı olsun :)

özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmem

sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.
geçen bende gittim alerji testineeee bir şeye alerjim çıkmadı dikkat et mismom :)

:)) amin canm hepimize arada esince kafama deiştirriom aviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…