- 12 Şubat 2015
- 6.480
- 15.651
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
as hosgeldın tubıshhhselamm
sen banlıydın sanırım :) ben bakmıştım sana ulaşamadım yavvvvv gitme bir yereee mune ablanın cımbızına takılmaaaaa sakınnHoşbuldum. :) iptal olmayacaksa katılacağım.
uykum kaçtı marga'm yaaevet yakalayamadım sizi bugünyarına artık bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyonnn uyuyan güzelllerimmmmmmmmmmmm
senin şu avatarında ki kadınına dı neydiiiiiBenim adım feraceli kızaamsağım solum belli olmaz
selam kuzum naber :))selamm
bide ikiz çıktı kız başımaa nasıl ettin bilmemkisana nasıll dua ettıysem hamıle kalmısın yaa tubısh
Hiii bunu bir hakaret bilip bağrıma taş basıp fahriye evcen diyorumsenin şu avatarında ki kadınına dı neydiiiii
neye alerjin var canımuykum kaçtı marga'm yaahemide alerji ilacımı içtim bugün. normalde herkesi uyuturmuş o ilaç. bende bişicik olmuyor. nasıl bir bünyem varsa artık
Aboo ikiz mi ayy negzel yabide ikiz çıktı kız başımaa nasıl ettin bilmemki
geçen 4 kişide bu fahriyenin avatrını gördüm içimden dedim fahriya fan clup üyeleri diye ahahahah itiraf edeyim dedimHiii bunu bir hakaret bilip bağrıma taş basıp fahriye evcen diyorum
çok iyi bitanem kimyasal deilmiş sonunda mutluyum 100 den 390.5 fırlamış çoğul gebelik dendi (dış gebelik ihtimalide varama düşnmek bile istemiom) bakalım ultrasonda çıkcak ortaya sen napıon kuzumselam kuzum naber :))
Hahahaburaya yazmadan birkaç dakıka once vedalasştı benle halbuki.
baktım süpürgesi onu buraya getirmiş.
bi rahat vermiyor çekiştireyim
Yok kız bendeki şansızlık bi koydum herkeşler koplipeys yaptıgeçen 4 kişide bu fahriyenin avatrını gördüm içimden dedim fahriya fan clup üyeleri diye ahahahah itiraf edeyim dedim
ayy sende banaa oylee gonuldenn dua ett olur muuuçok iyi bitanem kimyasal deilmiş sonunda mutluyum 100 den 390.5 fırlamış çoğul gebelik dendi (dış gebelik ihtimalide varama düşnmek bile istemiom) bakalım ultrasonda çıkcak ortaya sen napıon kuzum