En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

çok iyi bitanem kimyasal deilmiş sonunda mutluyum 100 den 390.5 fırlamış çoğul gebelik dendi (dış gebelik ihtimalide varama düşnmek bile istemiom) bakalım ultrasonda çıkcak ortaya sen napıon kuzum:KK68:
Öyle şeyler düşünme kuzum yaaaaaa oh çok sevindimmmm :) kk ya bakıyorum bendeeee birazdan yemek yicem :) gel birlikte yiyelimm :)

bide ikiz çıktı kız başımaa nasıl ettin bilmemki:KK53:

hayırlı olsun :)

neye alerjin var canım :KK43:(

benimkinde de çözümü olmayan neye alerjisi belli değil sürekli kabarıyor vucudu , bir kere şahit oldum çok korkmuştummmm

seninde mi öyleee
özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmem

Hahaha :KK70: gitsin temelli çekiştiriverirsin rahat rahat :KK70:
sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.:KK70:

ederim kuzum saol amin.:KK15::KK200:. inşlah cnm dış gebelik olma ihtimalide var düşünmek bile istemiorum iiyim cnm sen nasılsın?
tmm duaların ıcın sımdıdenn cok tskler .. allah razı olsunnn . ay benı senıı ılk gordugumde baska resım vardı .. sabahtan berı senı goruyorum kk da ama senın sen oldugunu fark edemedımm :KK70: :KK70: dıyorum bu kızı tanıyo muydum ben :63::63::63: ınsallah allah sana guzel evlatlar nasıp ederrr:KK19:

hayırlı olsun :)

özel birşeye yok aslında. arada sol elimin üstü kabarıyor kuşum. stresten olabilir diyorum ben ama bilmem

sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.:KK70:
geçen bende gittim alerji testineeee bir şeye alerjim çıkmadı :KK22: dikkat et mismom :)

tmm duaların ıcın sımdıdenn cok tskler .. allah razı olsunnn . ay benı senıı ılk gordugumde baska resım vardı .. sabahtan berı senı goruyorum kk da ama senın sen oldugunu fark edemedımm :KK70: :KK70: dıyorum bu kızı tanıyo muydum ben :63::63::63: ınsallah allah sana guzel evlatlar nasıp ederrr:KK19:
:)) amin canm hepimize arada esince kafama deiştirriom aviyio_O:KK53:

X