- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.781
kız sen bni nasıl alıntıladın öle :)) olsun kuzum yap yap doğunca bebekler rahat ederBizim azerinin üçüzleri var ayy çok sevinmiştim duyuncaben çocuk delisiyim hatta nakış kursuna gidiyorum Huy Meselesi
bebek battaniyesi yapıyorum biliyormusunherkes benle alay ediyor doğmamış çocuğuna battaniye yapıyon diye
Bizim azerinin üçüzleri var ayy çok sevinmiştim duyuncaben çocuk delisiyim hatta nakış kursuna gidiyorum Huy Meselesi
bebek battaniyesi yapıyorum biliyormusunherkes benle alay ediyor doğmamış çocuğuna battaniye yapıyon diye
Ederim Marga'm..geçen bende gittim alerji testineeee bir şeye alerjim çıkmadıdikkat et mismom :)
Aynen şimdiden geleceğe yatırımkız sen bni nasıl alıntıladın öle :)) olsun kuzum yap yap doğunca bebekler rahat eder
Bende ohh ohh kıskanın inşallah önce kızım olucak diyorumaaaa alay edilecek ne varheves denir buna.. bak millet olmayan sevgiliye atkı bere örüyormuşş
Ederim Marga'm..
benımle ılgılenıyo suann margus .. mesgul bıkeremm hıhh
aman iyi hıhbenımle ılgılenıyo suann margus .. mesgul bıkeremm hıhh
hiçte kıskanmadım
yarısmaya katılcan mııı .. hem neden vurdun kafamaaaaman iyi hıh
hiçte kıskanmadım
kıskandırdın beni çünküyarısmaya katılcan mııı .. hem neden vurdun kafamaaa
kıskandırdın beni çünkükatılmayı düşünmüyorum kilom bir çığ gibi artıyor şu aralar
Merhaba canım hic yazısmadıydık benle senFeraceli Nickimnick kızlaaarrr size de merhaba.. Marga'm la Saksı'ma yazmaktan ancak selam verebildim
Bunlar benle margişimNaber kız avatarı değişmisin tanıyamadım
Neyyyy avatarıma göz koydun heeeeeDoğru senle ben
Slm beybikim ben senlen küsüm aççık hıhbide ikiz çıktı kız başımaa nasıl ettin bilmemki
Var tabi hazirlik yapiyorlar :) yani ben gormustumm icimden gulmustummmmmmmTabi ya balkondan atlasam atlicaklar çok özentiler ayoll
Hadi ya varmı benim kafa hep çocuğa odaklı evlenmeden çocuk oluyormuş gibi bi zihniyetim var hiç kocayı hesaba katmıyorum
aman ban kalsın. : D üyeliğimi dondurmuştum. yarışma mesajın gelmiş bana da. :) katılım çok mu?sen banlıydın sanırım :) ben bakmıştım sana ulaşamadım yavvvvv gitme bir yereee mune ablanın cımbızına takılmaaaaa sakınn
Bence bu cok guzel olmus tubisimm ben cok begendimmm:):)) amin canm hepimize arada esince kafama deiştirriom aviyi
ne oldu kız neden?Slm beybikim ben senlen küsüm aççık hıh
saol bitanemmBence bu cok guzel olmus tubisimm ben cok begendimmm:)
Daha yeni basladik canim resimler geldi ama cok muyuz az miyiz demek icin henuz erken :) ha ama bak soyle diyim basladigim gunden bu yana dek resim aldimmmmm :) katilmani isterimmm fistigimnmmmmmm merakla bekliyorummmmmmaman ban kalsın. : D üyeliğimi dondurmuştum. yarışma mesajın gelmiş bana da. :) katılım çok mu?