- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.801
Aaaa bak yine degismis kiz o yenilikcilikten degil kararsizliktan bebegimmmm:)maalesef dionem sıkılmak değilde yenilikçiyim ben bi şeyde takılı kalamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa bak yine degismis kiz o yenilikcilikten degil kararsizliktan bebegimmmm:)maalesef dionem sıkılmak değilde yenilikçiyim ben bi şeyde takılı kalamıyorum
Kaç resim aldınDaha yeni basladik canim resimler geldi ama cok muyuz az miyiz demek icin henuz erken :) ha ama bak soyle diyim basladigim gunden bu yana dek resim aldimmmmm :) katilmani isterimmm fistigimnmmmmmm merakla bekliyorummmmmm
Cinimssss hih
Soylemeyecegimii biliyooooooo sayi soylersemmm anlasiliyor bazen kimin kacinci olduguuu o yuzden tip :)Kaç resim aldın
Yogunummm yogunuuuummmmmmbenımle ılgılenıyo suann margus .. mesgul bıkeremm hıhh
Söylemezsen söylemeBen gıcıklık olsun diye sormuştumSoylemeyecegimii biliyooooooo sayi soylersemmm anlasiliyor bazen kimin kacinci olduguuu o yuzden tip :)
Ha bak sunu diyim cidden bir sonbahar kombinleri ve cok guzel hepsiiii :) ben resimleri hazirlarken baktikca bakiyorum kombinleree
Uyuzzzz bugun hic kndimde degilimmm bak senle bile ugrasmiyorummm uyuzzzzz uyuzzzz uyuzzzzz nevoooş hihSöylemezsen söylemeBen gıcıklık olsun diye sormuştum
Evet onlar biziz kiskansinlar hih dimi kankisimmmmBunlar benle margişim evet sıkıldıydımda ondan:))
Sensin uyuzÖzlemedimUyuzzzz bugun hic kndimde degilimmm bak senle bile ugrasmiyorummm uyuzzzzz uyuzzzz uyuzzzzz nevoooş hih
Ozlemedin dimii beniiiii
ne oldı kuzım söleseneSlm beybikim ben senlen küsüm aççık hıh
Güzel bir yarışma olur umarım. en çok eğlenen de sensin değil mi yollayacağım uygun bir zamanda. kolay gelsin canım.Daha yeni basladik canim resimler geldi ama cok muyuz az miyiz demek icin henuz erken :) ha ama bak soyle diyim basladigim gunden bu yana dek resim aldimmmmm :) katilmani isterimmm fistigimnmmmmmm merakla bekliyorummmmmm
Valla cok egleniyorummm onlari hazirlarken falannn :) bomba gibi gelicem diyorsun ha jokerimmmmmmm bencede oyle geleceksin hissediyorummmmGüzel bir yarışma olur umarım. en çok eğlenen de sensin değil mi yollayacağım uygun bir zamanda. kolay gelsin canım.
Nevos bi konu rapor ettim sana baksana kuzum sen daha hakimsin kurallara bolum senin zatenSensin uyuzÖzlemedim
SanA ne kadardır istiyordun bebek dedim ama cevap yazmadın merak ettim ama (ne oldı kuzım sölesene
haaa bn onu anlamamışım 7 aydır kuzum geçen ay bebğimi kaybettim(kimyasalmış)SanA ne kadardır istiyordun bebek dedim ama cevap yazmadın merak ettim ama (
Gormemistir belki kankisimmmmm oyyyy alindin mi sen kiyamammmmmmSanA ne kadardır istiyordun bebek dedim ama cevap yazmadın merak ettim ama (
yok yaa nereden çıkardın öyle bir iddiam olduğunu. ben sönük bir insanım.Valla cok egleniyorummm onlari hazirlarken falannn :) bomba gibi gelicem diyorsun ha jokerimmmmmmm bencede oyle geleceksin hissediyorummmm
İvit onlar bizizzz hıh kıskananlar catlasınEvet onlar biziz kiskansinlar hih dimi kankisimmmm
HAbibte ortalığı karıştırmışO bölümde bu tür konular uygunzaten bölüm onlar içinNevos bi konu rapor ettim sana baksana kuzum sen daha hakimsin kurallara bolum senin zaten
Hicte bileeee gormesem yinr inandiramazsin hihyok yaa nereden çıkardın öyle bir iddiam olduğunu. ben sönük bir insanım.