En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Bizim azerinin üçüzleri var ayy çok sevinmiştim duyunca :KK70: ben çocuk delisiyim hatta nakış kursuna gidiyorum Huy Meselesi Huy Meselesi
bebek battaniyesi yapıyorum biliyormusun :KK70: herkes benle alay ediyor doğmamış çocuğuna battaniye yapıyon diye :KK70:
kız sen bni nasıl alıntıladın öle :)) olsun kuzum yap yap doğunca bebekler rahat eder

Bizim azerinin üçüzleri var ayy çok sevinmiştim duyunca :KK70: ben çocuk delisiyim hatta nakış kursuna gidiyorum Huy Meselesi Huy Meselesi
bebek battaniyesi yapıyorum biliyormusun :KK70: herkes benle alay ediyor doğmamış çocuğuna battaniye yapıyon diye :KK70:

aaaa alay edilecek ne varo_O heves denir buna.. bak millet olmayan sevgiliye atkı bere örüyormuşş:KK70:
geçen bende gittim alerji testineeee bir şeye alerjim çıkmadı :KK22: dikkat et mismom :)
Ederim Marga'm.. :KK200:

Tabi ya balkondan atlasam atlicaklar çok özentiler ayoll :KK70:

Hadi ya varmı benim kafa hep çocuğa odaklı evlenmeden çocuk oluyormuş gibi bi zihniyetim var hiç kocayı hesaba katmıyorum :KK70:
Var tabi hazirlik yapiyorlar :) yani ben gormustumm icimden gulmustummmmmmm :KK70: eskiden ne atkilar ormeye calisirdik hey gidi heeey

aman ban kalsın. : D üyeliğimi dondurmuştum. yarışma mesajın gelmiş bana da. :) katılım çok mu?
Daha yeni basladik canim resimler geldi ama cok muyuz az miyiz demek icin henuz erken :) ha ama bak soyle diyim basladigim gunden bu yana dek resim aldimmmmm :) katilmani isterimmm fistigimnmmmmmm merakla bekliyorummmmmm

X