- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.721
çok kıskanıyorummmmm neden ben değilde saksı ile konuşuyorsun hııhh ağlıycam şimdiiiFeraceli @hayatbenibastanyarat kızlaaarrr size de merhaba.. Marga'm la Saksı'ma yazmaktan ancak selam verebildim
Merhaba canımFeraceli @hayatbenibastanyarat kızlaaarrr size de merhaba.. Marga'm la Saksı'ma yazmaktan ancak selam verebildim
Doğru senle benonun avatarında ki biziz
bak yaaa nasıl araya attı kendiniii çok çakalsın çoookDoğru senle ben
mismo seneler önce bir yemek tarifi vermiştim onu ne zaman görsem o aklıma geliyor ilk tarif verdiğim arkadaşım yavvv çok özel benim için
Sizi süpürgemle kovalamak vardı şimdi ama yok çok uykum var yapamıcimçok manidar
dikkat et seni yanlış yerlere götürmesinbak uykulusunda Allah muhafazaa
bende sizi hep yorgunken yakalıyorum yavvvvvv yarın sizinle uğraşmak için saatimi sabah 6 ya kuruciğimmmSizi süpürgemle kovalamak vardı şimdi ama yok çok uykum var yapamıcim
sen uyuyordun balımm etiketledim yoksa senideçok kıskanıyorummmmm neden ben değilde saksı ile konuşuyorsun hııhh ağlıycam şimdiii
evet yakalayamadım sizi bugünsen uyuyordun balımm etiketledim yoksa senide
hadi gitte dedikodunu yapalımmSizi süpürgemle kovalamak vardı şimdi ama yok çok uykum var yapamıcim
Benim adım feraceli kızaambak yaaa nasıl araya attı kendiniii çok çakalsın çoookaynı ben
Hoşbuldum. :) iptal olmayacaksa katılacağım.gadjo dilo aaaa hoşgeldin :)
margus alısamadımm resmıneeeevet yakalayamadım sizi bugünyarına artık bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyonnn uyuyan güzelllerimmmmmmmmmmmm