- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.701
Seni nasıl unutabilir bu yüreğimmmmmmbeni unutmadınız mı siz hala
mismo bu mesajı tek gözü kapalı yazdı. (uykulu smiley bulamadım ya laa)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni nasıl unutabilir bu yüreğimmmmmmbeni unutmadınız mı siz hala
mismo bu mesajı tek gözü kapalı yazdı. (uykulu smiley bulamadım ya laa)
burada geyik yapmak yasağhtır belki diye eski konunu hortlattım. ne muhabbetler döndürmüştük orada bee Saksi_Degilim_Ben mmm bilmezSeni nasıl unutabilir bu yüreğimmmmmm
geyik sohbete bakmıyorum canım artık geyiklik kafam kaldı mı hele bi sorburada geyik yapmak yasağhtır belki diye eski konunu hortlattım. ne muhabbetler döndürmüştük orada bee Saksi_Degilim_Ben mmm bilmez
İyilik kuzu senden?selam kuzum hoşgelsin naber :)
bilmem miigeyik sohbete bakmıyorum canım artık geyiklik kafam kaldı mı hele bi sor
Niye ne yaptın ki kanki... Bende bugun bütün gün oturmuşum:)) kıskandırmak gibi olmasınhoşbulduk canım çok yoğun bir gün geçirdim yorgun düştüm bugün :) nabersinn
Oyy oyy cansın cann
hanii uyuyordun sen süpürgene binip gittiydin
hosgeldin Canımİyilik kuzu senden?
Aaaaa öylemiymiş bende yeni duyuyorum şimdiii
Naber kız avatarı değişmisin tanıyamadımH
hosgeldin Canım
saksımda uyuyan çiçeğim diye nick alcamhanii uyuyordun sen süpürgene binip gittiydin
hanii uyuyordun sen süpürgene binip gittiydin
Aaaaa öylemiymiş bende yeni duyuyorum şimdiii
1 haftadır elime ulaşmayan kargoyu gittim aldım bahaneleri sevsinler onların , artık orada durmaktan yazısı silinecekmiş paketin gezdim ettim işlerimi hallettim , sonra bir uyku bastırdı bir de karnım ağrıyordu bi uyumuşum ki.. yeni uyandımmm
onun avatarında ki bizizNaber kız avatarı değişmisin tanıyamadım
mismo seneler önce bir yemek tarifi vermiştim onu ne zaman görsem o aklıma geliyor ilk tarif verdiğim arkadaşım yavvv çok özel benim içinüstünüzde tur atıyorum akbaba gibi
benden duymuş olma sen yinede
çok manidarsaksımda uyuyan çiçeğim diye nick alcam
dikkat et seni yanlış yerlere götürmesin bak uykulusunda Allah muhafazaaüstünüzde tur atıyorum akbaba gibi
benden duymuş olma sen yinede
pattatesli omlet dimiimismo seneler önce bir yemek tarifi vermiştim onu ne zaman görsem o aklıma geliyor ilk tarif verdiğim arkadaşım yavvv çok özel benim için
eveeeettttt :) bak unutmamışsın bende 2 gün önce yedimmmmmmmmmmm iyi doyuruyor vallapattatesli omlet dimii
daha dün yaptım onu ben
ayy kalbim bir kaynaştı sana