- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.681
Üzüm yiyorum valla canım :)) sen ne yapıyon..Ne yapiyorsun tatlim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüm yiyorum valla canım :)) sen ne yapıyon..Ne yapiyorsun tatlim ?
Canımmmm :***Kankiii :))
Oyyy mismommmm hic acilmamis bir agri kesici kutusu buldum suan cok mutlu oldummmmm ohh ictim hemenSiddetlenmez insallah boyle kalir hatta daha da hafifler.
Bende muzik dinliyorum canimmm bir yandan kk ya bakiyorummm :)Üzüm yiyorum valla canım :)) sen ne yapıyon..
Oyyy mismommmm hic acilmamis bir agri kesici kutusu buldum suan cok mutlu oldummmmm ohh ictim hemen
Cok guzel benzetmee vallahi. Aynrnde oyle oldummm . Artmaya baslamisti cunkuuu oh oh bu beni idare eder :)Colde su bulmus gibi oldun demii
Ahahahahaytt bu superdi... Saol Canım ne dinliyorsun?...?Bende muzik dinliyorum canimmm bir yandan kk ya bakiyorummm :)
Afiyet olsun canimmmmm kara gozlummmm
Farazi ve kayra dinliyorum canimmm :)Ahahahahaytt bu superdi... Saol Canım ne dinliyorsun?...?
Daha önceden hic dinlemedim ama sen begenıyorsan kesinlikle güzeldir:)) papatya gelini gitmiş..Farazi ve kayra dinliyorum canimmm :)
Guzel vallahi tatlim atarim ben sana sarkilarini :)Daha önceden hic dinlemedim ama sen begenıyorsan kesinlikle güzeldir:)) papatya gelini gitmiş..
ahaha kızı şair yaptık el birliğiylemismodan ala nazlısı yok bu forumdaaaa böyla nazlanan yarışmacı adayı görmedim saksım yaaaaaaa
saksımdaki çiçek , sen benimle evlenecek , eğer yarışmaya katılmazsa, marga mişmoyu kovalayecek
oyyy geçmiş olsun kuşum.Oyyy mismommmm hic acilmamis bir agri kesici kutusu buldum suan cok mutlu oldummmmm ohh ictim hemen
tmm cnmgünleri oturdu sanırım zaten yeni başladı bu sezona :)
mismo nun güzelliği karşısında kafiyelerime ayar vermekte çok zorluk çekyim saksım, ,içimde fırtınalar kopuyor onun içinahaha kızı şair yaptık el birliğiyle
oyyy geçmiş olsun kuşum.
bende bi kere ağrı kesici yok diye yakınırken ağrı kesici bulup sevinçten takla atmıştım
Avatarınızda pek güzelmiş tubiş hanımm :)tmm cnm
Kankirellaaammmm geldimmmmDaha önceden hic dinlemedim ama sen begenıyorsan kesinlikle güzeldir:)) papatya gelini gitmiş..
Hosgeldin bitanemKankirellaaammmm geldimmmm
hoşbulduk canım çok yoğun bir gün geçirdim yorgun düştüm bugün :) nabersinnHosgeldin bitanem
mismo nun güzelliği karşısında kafiyelerime ayar vermekte çok zorluk çekyim saksım, ,içimde fırtınalar kopuyor onun için
Oyy gelebildim sonunda..
selam kuzum hoşgelsin naber :)Selam kızçeler