- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.541
Canim burda hava cok esiyordu sanirim ondan dolayi kesilmis olabilir tellere cok agac dallari falan degiyor bazen. Her taraf yesillikTunaydinnn kuzum:*** Ben bir keresinde 3 yil once koyumuzde 2 gun elektrigi kesecekler dediler (abilerim elektrikci bu arada) Ben 3 tel battaryasi aldim battaryayi sarz aletleri varya hic kullandin mi ondan onunla battaryalari doldum tam tamina 3 gun boyunca bitmedi...ne guzel yillardi yaa((
Aaaaa mismo geldi aksam gelir dedim gunduz geldi ahahahahbu yarışmada ya olacak ya olacak diyosun
ohh ohh ben destekçinim
Ahahahah :)))Canim burda hava cok esiyordu sanirim ondan dolayi kesilmis olabilir tellere cok agac dallari falan degiyor bazen. Her taraf yesillikcayira cimene salcam kendimii
Elektrigimi vereyim topragaaaaAhahahah :)))
Gelir insallah en kisa zamandaOyle ebrum gercekten evrak falan olsa acil bir durum icin gerekli olsa ben bunlari mi bekleyecegim
Bir bilgi bile alamiyorummm bir hafta oldu ya bir hafta.
Her gun gelcek mi gelmiycek mi ha buhun ha yarin derken kac gun gecti sen biliyorsun
Diskocaya giderken hepimiz kazak pantolon giyicigizzz mismommm ahahaha :)) ben seni sipsak cekerim caktirmadan ahahaHuy Meselesi Saksi_Degilim_Ben
Allah sizi daş etmesin emii.
Disko kolay beybiler giderizde yarisma ee cikss nayir nolamaz uzgunum
Gelirsede ben almiycam bu s efer ahahaGelir insallah en kisa zamanda
Rica ederim hanim ablam. Ah ah ne gunlerde bu avatarinin hareketli oldugu zamanlari biliyorum benbiri bizi dondurmus adeta
Verrr margişim içinde kalmasınElektrigimi vereyim topragaaaa5 senedir ciplak ayakla cimene basmadim benimkini cayir cayir yakiyorum elektrikten ahahahah
Puhahahhaha koptumm inadim inat diyorsun yani.Diskocaya giderken hepimiz kazak pantolon giyicigizzz mismommm ahahaha :)) ben seni sipsak cekerim caktirmadan ahaha
Cok iyi olur o xaman kankiiVerrr margişim içinde kalmasınsimdi cıplak ayakla basarsan cimene cırcır olursun
Ninemin hareketleri bize gorunmuyor hanim ablaaaamAvatar hareketlide burda sakin sakin eylem yapıyor nenem
Sen katilcam de hele ben sana bir cumlede yazarim tum sartlari mismommmmmmm canimmmmmm mismommmmmmmmmmPuhahahhaha koptumm inadim inat diyorsun yani.yalniz marga'm yarisma sartlarini filan okuyamadim. Cok uzun laa bdv.de bile uzun konulari okumuyorum sen dusun
Cok iyi olur o xaman kankii
Ninemin hareketleri bize gorunmuyor hanim ablaaaam
Afiyet olsun canimmmm benimde azcik islerim var halledip gelicem optummmm aksam gorusuruzzz :))Ayhhh gidip kahvaltı edeyim ben buyrun beraber edelim kankiştolar
Ahahahah ayyyşş cok güzel bu üye kim acaba???Size nicklerden bir cumlenkurayimmm
Nickimnick herseydahaiyiolacak
Resmen anlamli bir cumle olustu nicklerden ahahabba