En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Daha iyiyim bitanem cok sag ol... :KK60: Sen nasilsin? Gelmedi mi hala kargo?
Gelmedi ebrum cidden gelmedi. Sorgulatiyorum 7 gun gecti hala dagitim da gorunuyor deliricem artik.

Gidicem ben alicammmm. Ama aracta kargom. Bosa gitmis olmam insallah. En azindan irtibata gecmelerini saglarima ractakilerle. Acmiyorlar teleonlark..

Oh iyi olmana sevindimmm sen yinede dikkat et sicak seyler icmeye devam

Gelmedi ebrum cidden gelmedi. Sorgulatiyorum 7 gun gecti hala dagitim da gorunuyor deliricem artik.

Gidicem ben alicammmm. Ama aracta kargom. Bosa gitmis olmam insallah. En azindan irtibata gecmelerini saglarima ractakilerle. Acmiyorlar teleonlark..

Oh iyi olmana sevindimmm sen yinede dikkat et sicak seyler icmeye devam
Ne kadar sinir bozucu, acil bir durum olsa ne olacak, en azindan telefonlara cikmalari gerekir...
Ediyorum bitanem ♥

Bu saatlerde yeni uyuyordum ama sitede degildim fistigim birde gece gece elektrikler kesildi telimin sarjzida bitmek uzereydi bi tirstim ki oyyyy :* boyle seylerden korkmayan ben korkar oldumnmmmm

Tunaydinnn kuzum:*** Ben bir keresinde 3 yil once koyumuzde 2 gun elektrigi kesecekler dediler (abilerim elektrikci bu arada) Ben 3 tel battaryasi aldim battaryayi sarz aletleri varya hic kullandin mi ondan onunla battaryalari doldum tam tamina 3 gun boyunca bitmedi...ne guzel yillardi yaa :KK43:((

Ne kadar sinir bozucu, acil bir durum olsa ne olacak, en azindan telefonlara cikmalari gerekir...
Ediyorum bitanem ♥
Oyle ebrum gercekten evrak falan olsa acil bir durum icin gerekli olsa ben bunlari mi bekleyecegim

Bir bilgi bile alamiyorummm bir hafta oldu ya bir hafta.
Her gun gelcek mi gelmiycek mi ha buhun ha yarin derken kac gun gecti sen biliyorsun

X