- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Görüşürüz canım bol cicekli böcekli kokulu bir öpücük gönderiyorum sanaAfiyet olsun canimmmm benimde azcik islerim var halledip gelicem optummmm aksam gorusuruzzz :))
merhaba :))Hadi bakalım kuzu :)
Huy Meselesi Saksi_Degilim_Ben
Allah sizi daş etmesin emii.
Disko kolay beybiler giderizde yarisma ee cikss nayir nolamaz uzgunum
Diskocaya giderken hepimiz kazak pantolon giyicigizzz mismommm ahahaha :)) ben seni sipsak cekerim caktirmadan ahaha
Sen yoksan ben hic yokum zatenmismo katılmazsa bende katılmam
yaaaaSen yoksan ben hic yokum zaten
Bu yarismaya katilirsam ardindan klavyeyle kescem kendimi
Sen yoksan ben hic yokum zaten
Bu yarismaya katilirsam ardindan klavyeyle kescem kendimi
Ablam zorla yarismaya katiyorlar beni yaa. Uzerimde buyuk baski var. Diskoya goturup kolama ilac atacaklar zannimcaNoluyor kızlarrrhadi katılında görelim sizleride
Hee iyi bu yoldan yuruyim ben. Ne sen katil ne ben
Ablam zorla yarismaya katiyorlar beni yaa. Uzerimde buyuk baski var. Diskoya goturup kolama ilac atacaklar zannimca
ben katılacaktım ama mismo yüzünden katılamıcam sanırımNoluyor kızlarrrhadi katılında görelim sizleride
seni margaya havale ediyorum ona anlatHee iyi bu yoldan yuruyim ben. Ne sen katil ne ben
ben katılacaktım ama mismo yüzünden katılamıcam sanırımneden böyle oldu anlamadım
seni margaya havale ediyorum ona anlat
Ablam koru beni guvenli kanatlarina sigindim.Hangi zalim yapacakmış bunu söyle anında tepesine bineyimsakın ,içme o kolayı çocuğum
ben katılacaktım ama mismo yüzünden katılamıcam sanırımneden böyle oldu anlamadım
seni margaya havale ediyorum ona anlat
abla kafam çok karışık ne olduğunu anlayamıyorum ama yarışmayaHayırdır gene ne oldu
Ablam koru beni guvenli kanatlarina sigindim.Huy Meselesi ile Saksi_Degilim_Ben nin kotu emelleri var hakkimda.
Sen katil bana onder ol, cisaret ver. :))
soyle birseyle katilcam gorcekler gunleriniKorkma sakın güvenli yerdesin,döverim ben onları cıss yaparım
Ayol ihale niye bana kaldi simdi. Bunlar hep katiliyim diye taktik yutmam
soyle birseyle katilcam gorcekler gunlerini
ayyy hadi inşallah abla sen katıl biz katılmasakda olurHadi karar verin artık,yoksa ben katılacağım yarışmaya
Ayol ihale niye bana kaldi simdi. Bunlar hep katiliyim diye taktik yutmam
soyle birseyle katilcam gorcekler gunlerini
ayyy hadi inşallah abla sen katıl biz katılmasakda olur