- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.501
hoşgeldin canım :) napıyorsunCanım kankimmm geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım :) napıyorsunCanım kankimmm geldim
bugün niyeyse kahve içesim vardı çok kız ben çok kahve içince suratımda sivilce çıkıyora neden kız sınav mı var valla ben uyumaya gidiyorum şu an ama uyuma uyursan yanarsın
canım benim çok geçmiş olsun , dinlen güzelce, sıcak bişiler iç bal yeBoğaz ağrısı ve öksürük bitanem, geçer inşallah daha iyiceyim. Sen nasılsın?
bu pc beni çok yordu bu aksam yaa uff anca bitti işlerimbnmde şatj bitio (
Ay canım kıyamam ben ilac aldım biraz rahatladım çok şükür , ona görede bugün midemi zorlayacak hiç bir şey yemedim sen ne zamandan beri bu sıkkıntıyı çekiyorsunyazıcaklar valla kızzzzz nasılda midem yanıoo ben bugün fenalar grubuna adımı yazdıracmm
Hoşbuldum Canım :)) yataktayım valla yaslanmışım suan sen ne yapıyon..hoşgeldin canım :) napıyorsun
Gecmiş olsun Canım..Ay canım kıyamam ben ilac aldım biraz rahatladım çok şükür , ona görede bugün midemi zorlayacak hiç bir şey yemedim sen ne zamandan beri bu sıkkıntıyı çekiyorsun
bende ne yapayım canım işim bitti anca . bu gece bitmek bilmez benim için off offf ( nasıl uyuyacam ben yaHoşbuldum Canım :)) yataktayım valla yaslanmışım suan sen ne yapıyon..
kız geçen bişi olmadığı için artık bu geçmiş olsun lafına anlam veremiyorum ben kanki -TubiSh- ile adımızı yazdırdıkGecmiş olsun Canım..
Hoşbuldum Canım :)) yataktayım valla yaslanmışım suan sen ne yapıyon..
Dayanamiyacan gene sankimavatarımı değiştirdim sonunda ohhhh
Ahahahah lafin gelisi bebegim ahahahkız geçen bişi olmadığı için artık bu geçmiş olsun lafına anlam veremiyorum ben kanki -TubiSh- ile adımızı yazdırdık
Uyudun mu kankibende ne yapayım canım işim bitti anca . bu gece bitmek bilmez benim için off offf ( nasıl uyuyacam ben ya
Sağ olasın bitanemcanım benim çok geçmiş olsun , dinlen güzelce, sıcak bişiler iç bal ye
bebekten dolayı bnmki cnmAy canım kıyamam ben ilac aldım biraz rahatladım çok şükür , ona görede bugün midemi zorlayacak hiç bir şey yemedim sen ne zamandan beri bu sıkkıntıyı çekiyorsun
aynen cnm adımızı yazdırdıkkız geçen bişi olmadığı için artık bu geçmiş olsun lafına anlam veremiyorum ben kanki -TubiSh- ile adımızı yazdırdık
hanım ablammmmm , evde ki tüm teknolojik aletleri yeniliyorsun bakıyorumda..
İyi günlerde kullan hanım ablam
Rica ederim hanim ablam. Ah ah ne gunlerde bu avatarinin hareketli oldugu zamanlari biliyorum ben biri bizi dondurmus adetaSağol margacım tşkler.
Nasil oldun tubisim cikabildin mi hala devam mi ediyor ?aynen cnm adımızı yazdırdık