- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.521
Kayisi falan yiyor musun tubacimmmbebekten dolayı bnmki cnm
Günaydin pek saygideger tarz sahibi citir arkadaslarim
Bu saatlerde yeni uyuyordum ama sitede degildim fistigim birde gece gece elektrikler kesildi telimin sarjzida bitmek uzereydi bi tirstim ki oyyyy :* boyle seylerden korkmayan ben korkar oldumnmmmmUyudun mu kanki
Yok bu sefer dayanabilirim ahahhaa bunu sevdimmm :)Dayanamiyacan gene sankim
aynı cnm yapamıoz...Nasil oldun tubisim cikabildin mi hala devam mi ediyor ?
yemiorum cnmKayisi falan yiyor musun tubacimmm
@Ravzatugba canim musaitsen ariycam seni aklim sende kaldi. Haber et bana ara de ararimm
Al benden de o kadar kuru erigimde bitti dun gece bir alisverise cikmam lazim bugun ama hic disari cikasim yokaynı cnm yapamıoz...
Gun icinde sivi tuketiyor musun pekiyemiorum cnm
evettGun icinde sivi tuketiyor musun peki
Insallah cikarsin fistik
Daha iyiyim bitanem cok sag ol...Ebrummm sana da merhaba tatlim nasil oldun toparlanabildin mi :)
mismoooo buraya eller havayaaaamismo mmmmm canimmmmm tatlimmmm Saksi_Degilim_Ben ile is birligi icindeyizzz seni bu yarista gorelim diye kampanya baslattikkkkk
Gelmedi ebrum cidden gelmedi. Sorgulatiyorum 7 gun gecti hala dagitim da gorunuyor deliricem artik.Daha iyiyim bitanem cok sag ol...Sen nasilsin? Gelmedi mi hala kargo?
Misssmoooooooo bizi diskoyaaa goturmismoooo buraya eller havayaaaamismo
bu yarışmada ya olacak ya olacak diyosunMisssmoooooooo bizi diskoyaaa gotur
Ben onu her gun etiketlerim bikar bendenpes eder he ne dersin
Ne kadar sinir bozucu, acil bir durum olsa ne olacak, en azindan telefonlara cikmalari gerekir...Gelmedi ebrum cidden gelmedi. Sorgulatiyorum 7 gun gecti hala dagitim da gorunuyor deliricem artik.
Gidicem ben alicammmm. Ama aracta kargom. Bosa gitmis olmam insallah. En azindan irtibata gecmelerini saglarima ractakilerle. Acmiyorlar teleonlark..
Oh iyi olmana sevindimmm sen yinede dikkat et sicak seyler icmeye devam
Bu saatlerde yeni uyuyordum ama sitede degildim fistigim birde gece gece elektrikler kesildi telimin sarjzida bitmek uzereydi bi tirstim ki oyyyy :* boyle seylerden korkmayan ben korkar oldumnmmmm
Oyle ebrum gercekten evrak falan olsa acil bir durum icin gerekli olsa ben bunlari mi bekleyecegimNe kadar sinir bozucu, acil bir durum olsa ne olacak, en azindan telefonlara cikmalari gerekir...
Ediyorum bitanem ♥
Olacaaak mismo aksam giriyor aksam saldiriya gecmemiz lazimmmbu yarışmada ya olacak ya olacak diyosun
ohh ohh ben destekçinim