- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.061
Ben istedim margariye geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışlar :)Kökünü kazıdılar resmen margişim adam yok oldu resmen
Bence de, teşekkür ederim kanki :) nerelerdesin yoksun bugün..Ama bu tam sanki sensin profiline acayip yakışıyor...
Sen yokken çok çınlattım kulaklarıini kuficimmmm , iyi hafta sonları diliyorummm sanaaaaaHerkeslere gunaydinlar...
Huy Meselesi bende diyom niye kulaklar uguldadi.
nuryolu bu bi isaret gel tanisak koklasak
geçen ben Kufi ye anlamadığımdan dolayı senin için dua edicem yazmışım ama olayın olumlu bir şekilde sonuçlanması için değil,sonuçlanmaması için ahahahakırmızıları görmeye hazır kızgın bi boğa gibiyim :))
Valla huyum kutusun sanki define bulucak gibi konusmalrin hepisine baktim cicis. Gordum evet. Sanada guzel haftasonlarida benimki iyi degil ay elim ayagim tutmuyor. Bu gebeligin ilk aylari pestilden farkim kalmiyor ya pff. Midemde bulaniyor yemegi zor yaptimSen yokken çok çınlattım kulaklarıini kuficimmmm , iyi hafta sonları diliyorummm sanaaaaa
Ayyyyyy çok sevdiklerimden nurummmm ellerine sağlık bayılırım yaaaaaaaaaaaaaaa (
paylaşırız ne var hıhBen istedim margariye geldi
canım benimm kıyamam yaaa yatıp dinlen bol bol kuzum , evet öyleymil @Ravzatugba da öyle diyordu midem çok bulanıyor yemek bile yapamam diyordu.Valla huyum kutusun sanki define bulucak gibi konusmalrin hepisine baktim cicis. Gordum evet. Sanada guzel haftasonlarida benimki iyi degil ay elim ayagim tutmuyor. Bu gebeligin ilk aylari pestilden farkim kalmiyor ya pff. Midemde bulaniyor yemegi zor yaptim
ahahaha nerden bileyim ben ters durum olcağınıAman diyim kizada yanlis dua etme hahahaha Huy Meselesi
Yatip dinleneyimde 2 kizcem var onlara kim baksin beybisi?canım benimm kıyamam yaaa yatıp dinlen bol bol kuzum , evet öyleymil @Ravzatugba da öyle diyordu midem çok bulanıyor yemek bile yapamam diyordu.
olabilir bitanem :)) hertürlü olurrr ama bn hala görmedim kızzz :))geçen ben Kufi ye anlamadığımdan dolayı senin için dua edicem yazmışım ama olayın olumlu bir şekilde sonuçlanması için değil,sonuçlanmaması için ahahaha
dedim ne demişim ben
Amin canim. Ya bacim elin degmisken inan basim donuyor uykuluyum bi pasta yapsan meyvelisinden ne makbule gecer haaa. Kahveni yaparim ben bol kopuklu ay hic halim yok
Yok istemem. Hamile halimle canim bisey cekti onuda baskasina yaptin. Baskasina yaptiini ben istemem istahim kactiistedigin pasta olsun canim ,yukardakileri sana da atfediyorum o zaman
Ya ben simdi margaya ozelden hamileyim galiba dedim. Oda bana insallah yoktur cnm dua edicem snn icin dedi. Oysaki ben o bebegi uzun calismalar sonucu mum isinda elde ettimolabilir bitanem :)) hertürlü olurrr ama bn hala görmedim kızzz :))
Selam canım simdi uyandım... Kendime bişeyler hazırlıyorum...Bence de, teşekkür ederim kanki :) nerelerdesin yoksun bugün..
Al onlarida koynuna hep birlikte uyuyunn masal anlat sen onlara kufimmmmmYatip dinleneyimde 2 kizcem var onlara kim baksin beybisi?
Emin olmak icin hastaneye gitsen tubisimmmmolabilir bitanem :)) hertürlü olurrr ama bn hala görmedim kızzz :))
Afiyet olsun canimmmmmm benimmm : )Selam canım simdi uyandım... Kendime bişeyler hazırlıyorum...