- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.721
evet biz şimdiden toplanıyoruz 23 te aç ya ne olurAksam saatlerinde margaaaaaaa diye bagiran mi dersin ac ac ac diyen mi dersinn ahahahaha cok heyecanlandim bende
ay geçmiş olsun canım teşhis koyabildiler mi ne dedilerOlabilir ama bu kadar agrimasi yururken sizlamasi telaslandirdi beni birazcik su ogle arasi gecsinde gidicem hastaneye
Heyyttt hint filmlerime laf etmem uleeeeeeynnBende filmlerini izledim ama turkce dublaj benimde hic hosuma gitmiyor ya tuhaf kisilere tuhaf sesler oluyor ahaha gulme krizine giriyorum o zaman
La zaten 23e kadar katılımAçamam canımben şuan bile resim alıyorum üyelerden beklemek zorundayım
Barsaklarda büyük olasılıkla iltihaplanma var dedi doktor, olur deadım olur 5 senedir insan her gün şurup ilac içerse olur inan banaevet biz şimdiden toplanıyoruz 23 te aç ya ne olur
ay geçmiş olsun canım teşhis koyabildiler mi ne dediler
evet biz şimdiden toplanıyoruz 23 te aç ya ne olur
ay geçmiş olsun canım teşhis koyabildiler mi ne dediler
tamam işte resimleri buraya yükleyene kadar saat 12 olur ahahaLa zaten 23e kadar katılım
23*00 sonrası açıcam söz23.05 olsun o zaman MargamValla meraktayım
Olmaz ya olmasın erken uyuyom bentamam işte resimleri buraya yükleyene kadar saat 12 olur ahaha
Tam saat ver bize23*00 sonrası açıcam söz
Heyyttt hint filmlerime laf etmem uleeeeeeynnben çokseverim ama dublajlaar berbat türkçe alt yazı izliyorum ben rıgı rıgı şigiraaa yeaa yeaa ohh ohh oynak oynak
23:05 te açıcam sözTam saat ver bize
Vuhhuuuuu tişikkirlir23:05 te açıcam söz
iki üç saat uyuVuhhuuuuu tişikkirlir
Uykum yokiki üç saat uyu
gece ben burada resimleri yayınlarken uyuyakalırsan sorarım sanaUykum yok
Söz verdiğin saatte olursa uyumamgece ben burada resimleri yayınlarken uyuyakalırsan sorarım sana
ya nazar var kzı kesinBarsaklarda büyük olasılıkla iltihaplanma var dedi doktor, olur deadım olur 5 senedir insan her gün şurup ilac içerse olur inan banakorkumdan ruh halim çok bozuldu , haftaya kesin ne yapacağimızı söyleyecek doktor
ağrı kesici ilaç milaç içme artık dedi
bende erken uyuyorum yaOlmaz ya olmasın erken uyuyom ben
yuppi23:05 te açıcam söz
Söz verdiğim saatte olacakSöz verdiğin saatte olursa uyumam