En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

bir iki gün sonra coşacak buralar oylamayı bekliyor herkes
evet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak
Ben de ilk kez izledim hint dizisi:) İlk tv de görmüştüm dikkatimi çekti, türkçe dublaj hoşuma gitmediği için netten alt yazılı izledim:))
a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye

evet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak

a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye
Orjinal dilde çok güzel:) Türkçe dublaj olunca hiç etkili değil, seslendirme kötü olmuş. Alyazılı izlemeni öneririm canım Ben halâ etkisindeyim:)

Orjinal dilde çok güzel:) Türkçe dublaj olunca hiç etkili değil, seslendirme kötü olmuş. Alyazılı izlemeni öneririm canım Ben halâ etkisindeyim:)
ya bende izleyim o zaman güzele benziyordu zaten ama o dublaj çok itici geldi zaten normaldede yabancı filmleri dublajlı sevmiyorum tüm duygu kayboluyor teşekkür ederim

ya bende izleyim o zaman güzele benziyordu zaten ama o dublaj çok itici geldi zaten normaldede yabancı filmleri dublajlı sevmiyorum tüm duygu kayboluyor teşekkür ederim
Evet ya tvde ki ne bakınca sanki farklı bir diziymiş gibi geliyor:) Bir de orjinlde Arnav'ın "what the, what the" demesi çok hoş
Rica ederim:)

Selammmmm kizlarrree rahatsizdimmm dedimmm nuryolu merak etmisss canim benimmm gebelikten kusmaa halsizlik caronti bas donmesi kan sekerim.dusmusss...simdi daha iyiyim cok sukur

Cok gecmis olsun canim
Senin hamilelikte benimkiler gibi zor geciyor demekki Bol bol kuru meyve ,et , yesillik , kuru yemis yersen daha zinde hissedersin
Bu ara nasilsin ? kac aylik oldu yegenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…