- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.681
evet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsakbir iki gün sonra coşacak buralar oylamayı bekliyor herkes
a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diyeBen de ilk kez izledim hint dizisi:) İlk tv de görmüştüm dikkatimi çekti, türkçe dublaj hoşuma gitmediği için netten alt yazılı izledim:))
Orjinal dilde çok güzel:) Türkçe dublaj olunca hiç etkili değil, seslendirme kötü olmuş. Alyazılı izlemeni öneririm canımevet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak
a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye
ya bende izleyim o zaman güzele benziyordu zaten ama o dublaj çok itici geldi zaten normaldede yabancı filmleri dublajlı sevmiyorum tüm duygu kayboluyor teşekkür ederimOrjinal dilde çok güzel:) Türkçe dublaj olunca hiç etkili değil, seslendirme kötü olmuş. Alyazılı izlemeni öneririm canımBen halâ etkisindeyim:)
Evet ya tvde ki ne bakınca sanki farklı bir diziymiş gibi geliyor:) Bir de orjinlde Arnav'ın "what the, what the" demesi çok hoşya bende izleyim o zaman güzele benziyordu zaten ama o dublaj çok itici geldi zaten normaldede yabancı filmleri dublajlı sevmiyorum tüm duygu kayboluyor teşekkür ederim
12 sinde başlıyor canım yarın degilYarın başlıyor
11 değil mi ya ben mi yanlış hatırlıyorum12 sinde başlıyor canım yarın degil
Yarın gece açılmaz mı ki12 sinde başlıyor canım yarın degil
A evet o olabilir margaya baskı yapalimYarın gece açılmaz mı ki
Oda sabırsız benceA evet o olabilir margaya baskı yapalim
Ama yinede son dk da katılan olursa diye açmıyor yaOda sabırsız bence
11den sonra açabilir canım katılım son ya çümküAma yinede son dk da katılan olursa diye açmıyor yayinede 11 den sonra rica edersek açar belki 
O zaman yarın 11 de buluşalım burda11den sonra açabilir canım katılım son ya çümkü
22:45te burda ol cınım yıldırma politikasına erken başlamalıyızO zaman yarın 11 de buluşalım burdaaçar bencede ya Kıyamaz bize
Evet anca toparlaniriz22:45te burda ol cınım yıldırma politikasına erken başlamalıyız
Tamamdır randevu defterime not ettimEvet anca toparlaniriz22.45 saatleri ayarlayalim
Selammmmm kizlarrree rahatsizdimmm dedimmmnuryolu merak etmisss canim benimmm gebelikten kusmaa halsizlik caronti bas donmesi kan sekerim.dusmusss...simdi daha iyiyim cok sukur