- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.701
Evet tatlim bugun son gun :)Bugün son Ayy çok heyecanlı
Yarin gunduz acicaktim ama gece acmaya karar verdim pirayem
Daha basvurular devam ediyorum pirayem gece 12 den sonraaaaa ge yamacimaaaa11 değil mi ya ben mi yanlış hatırlıyorum
Katilim oranimiz guzel tatlim sayi veremiyorum :)katılım oranı nasıl marga üç sayfa falan olursa sonlara kalmak kötü ya
Aksam saatlerinde margaaaaaaa diye bagiran mi dersin ac ac ac diyen mi dersinn ahahahaha cok heyecanlandim bendeevet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak
a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye
Bende filmlerini izledim ama turkce dublaj benimde hic hosuma gitmiyor ya tuhaf kisilere tuhaf sesler oluyor ahaha gulme krizine giriyorum o zamanBen de ilk kez izledim hint dizisi:) İlk tv de görmüştüm dikkatimi çekti, türkçe dublaj hoşuma gitmediği için netten alt yazılı izledim:))
hasta mısın canım hayırdırYarin gunduz acicaktim ama gece acmaya karar verdim pirayem
Bugun pek sitede online olamiycam hastaneye gidicem simdi buralar sana emanet :)
Biraz rahatsizim canim su karnimin sol tarafinda sislik var gogusumun hemen altinda cok canim aciyor agri yapiyor barsaklarla ilgili mi degil mi diye bir kontrole gidicem otururken basinctan patliycak sanki o bolge yahasta mısın canım hayırdır
ay ihmal etme inşallah ciddi bir şey çıkmaz belki gaz falandır sadece içini ferah tut çok geçmiş olsunBiraz rahatsizim canim su karnimin sol tarafinda sislik var gogusumun hemen altinda cok canim aciyor agri yapiyor barsaklarla ilgili mi degil mi diye bir kontrole gidicem otururken basinctan patliycak sanki o bolge ya
Olabilir ama bu kadar agrimasi yururken sizlamasi telaslandirdi beni birazcik su ogle arasi gecsinde gidicem hastaneyeay ihmal etme inşallah ciddi bir şey çıkmaz belki gaz falandır sadece içini ferah tut çok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun, İnşaAllah ciddi birşey değildir. Dikkat et kendine MargamBiraz rahatsizim canim su karnimin sol tarafinda sislik var gogusumun hemen altinda cok canim aciyor agri yapiyor barsaklarla ilgili mi degil mi diye bir kontrole gidicem otururken basinctan patliycak sanki o bolge ya
Evet tatlimmm zor geciyorrrr..simdilik iyi haftaya kontrolumuz var..yegenin ellerinden oper kuzum benimCok gecmis olsun canim
Senin hamilelikte benimkiler gibi zor geciyor demekkiBol bol kuru meyve ,et , yesillik , kuru yemis yersen daha zinde hissedersin
Bu ara nasilsin ? kac aylik oldu yegenim
12den sonra açacaksın ama dimiDaha basvurular devam ediyorum pirayem gece 12 den sonraaaaa ge yamacimaaaa
Geçmiş olsun canım hayırdırYarin gunduz acicaktim ama gece acmaya karar verdim pirayem
Bugun pek sitede online olamiycam hastaneye gidicem simdi buralar sana emanet :)
E
Evet tatlimmm zor geciyorrrr..simdilik iyi haftaya kontrolumuz var..yegenin ellerinden oper kuzum benim
Sağolasın canım ,pek öyle durmuyor dedi doktorum , iltihaplanma varmış bakalım inşallah ameliyata gerek kalmazay ihmal etme inşallah ciddi bir şey çıkmaz belki gaz falandır sadece içini ferah tut çok geçmiş olsun
beni boşverelim şimdi saatler kaldı pirayemGeçmiş olsun canım hayırdır
sağolasın vuslatım benim :) bugün öğleden sonra hastanedeydim yarında hastanede olucammm hele önümüzde ki haftaCanım geçmiş olsun, İnşaAllah ciddi birşey değildir. Dikkat et kendine Margam
23.01de aç ya bence. Tabikibeni boşverelim şimdi saatler kaldı pirayemheyecanlı mısın
Açamam canım23.01de aç ya bence. Tabiki