- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.741
Kız nazar mazar geç o işleri, şuan nasıl canım acıyor bir bilsen , bir yandan acıdan ağlıyorum bir yandan yazıyorum desem yuh dersiniz banaya nazar var kzı kesinbende evde düştüm marga kaburgam çatlamış hareket edemyorum benimde ağrı kesici bile içmem yasak karaciğer enzimlerimi arttırıyorlar öyle takılıyorum valla zaten tvde bozuldu sinyal yok çekmiyor off sıkıntıdan patlarım geç açma bari
bende erken uyuyorum ya
yuppi
Son katılım 21.00 falan olaydı bariya nazar var kzı kesinbende evde düştüm marga kaburgam çatlamış hareket edemyorum benimde ağrı kesici bile içmem yasak karaciğer enzimlerimi arttırıyorlar öyle takılıyorum valla zaten tvde bozuldu sinyal yok çekmiyor off sıkıntıdan patlarım geç açma bari
bende erken uyuyorum ya
yuppi
Ne trip atıyon kızım ben ne ettim sanaSöz verdiğim saatte olacak
sana da geçmiş olsun bende o durumdayım işte ama hareket etmeyince çok kötü değilim ya seninki daha fena umarım çabucak bulurlar nedenini çabucakta iyileşirsin balımmKız nazar mazar geç o işleri, şuan nasıl canım acıyor bir bilsen , bir yandan acıdan ağlıyorum bir yandan yazıyorum desem yuh dersiniz banayattığım yerde kıvranıyorum şuanda
geçmiş olsun kuzum ya sende dikkat et, pc den giriyorsan kanalları aç canlı izle :)
Tama M bebişim biliyom zatisenin hint filmlerine bişi demedim ki hıh
Ne açıcak ???ya nazar var kzı kesinbende evde düştüm marga kaburgam çatlamış hareket edemyorum benimde ağrı kesici bile içmem yasak karaciğer enzimlerimi arttırıyorlar öyle takılıyorum valla zaten tvde bozuldu sinyal yok çekmiyor off sıkıntıdan patlarım geç açma bari
bende erken uyuyorum ya
yuppi
Anketi tabi ki de..Ne açıcak ???
NiiiiAnketi tabi ki de..
Sen katıldın mı?
İvitSen katıldın mı?
Ne açıcak ???
feraceli ne alemsisn ya yeni topik açıcak ya anket yapcaz unutmuşsun hemenAnketi tabi ki de..
feraceli ne alemsisn ya yeni topik açıcak ya anket yapcaz unutmuşsun hemendur bakayım seni tanıyabilecekmiyim tahminen tikka bir sen iki bulmaya çalışacağım
Vuhhuuuuu tişikkirlir
bu gece 23,05 mıııiki üç saat uyu
bı dakka bı dakka bugun muymuss yarısmaaa 23.05 te mı acılcaksana da geçmiş olsun bende o durumdayım işte ama hareket etmeyince çok kötü değilim ya seninki daha fena umarım çabucak bulurlar nedenini çabucakta iyileşirsin balımm
ben tanırım senıı kocaa popolu piroşşBeni tanıyamazsınız kıhkıhkıh
Beni bulamazsan küserimferaceli ne alemsisn ya yeni topik açıcak ya anket yapcaz unutmuşsun hemendur bakayım seni tanıyabilecekmiyim tahminen tikka bir sen iki bulmaya çalışacağım