• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

evet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak :KK70:

a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye :KK66:
Aksam saatlerinde margaaaaaaa diye bagiran mi dersin ac ac ac diyen mi dersinn ahahahaha cok heyecanlandim bende :D

Ben de ilk kez izledim hint dizisi:) İlk tv de görmüştüm dikkatimi çekti, türkçe dublaj hoşuma gitmediği için netten alt yazılı izledim:))
Bende filmlerini izledim ama turkce dublaj benimde hic hosuma gitmiyor ya tuhaf kisilere tuhaf sesler oluyor ahaha gulme krizine giriyorum o zaman :D

Biraz rahatsizim canim su karnimin sol tarafinda sislik var gogusumun hemen altinda cok canim aciyor agri yapiyor barsaklarla ilgili mi degil mi diye bir kontrole gidicem otururken basinctan patliycak sanki o bolge ya :KK43:
ay ihmal etme inşallah ciddi bir şey çıkmaz belki gaz falandır sadece içini ferah tut çok geçmiş olsun :KK60:

Biraz rahatsizim canim su karnimin sol tarafinda sislik var gogusumun hemen altinda cok canim aciyor agri yapiyor barsaklarla ilgili mi degil mi diye bir kontrole gidicem otururken basinctan patliycak sanki o bolge ya :KK43:
Canım geçmiş olsun, İnşaAllah ciddi birşey değildir. Dikkat et kendine Margam:KK60:

E
Cok gecmis olsun canim :KK60: :KK43:
Senin hamilelikte benimkiler gibi zor geciyor demekki :KK43: Bol bol kuru meyve ,et , yesillik , kuru yemis yersen daha zinde hissedersin :KK19:
Bu ara nasilsin ? kac aylik oldu yegenim :KK60: :nazar:
Evet tatlimmm zor geciyorrrr..simdilik iyi haftaya kontrolumuz var..yegenin ellerinden oper kuzum benim:KK60:

Back