En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

ya nazar var kzı kesin :KK70: bende evde düştüm marga kaburgam çatlamış hareket edemyorum benimde ağrı kesici bile içmem yasak karaciğer enzimlerimi arttırıyorlar öyle takılıyorum valla:KK43: zaten tvde bozuldu sinyal yok çekmiyor off sıkıntıdan patlarım geç açma bari :KK70:

bende erken uyuyorum ya:KK70:

yuppi :KK71:
Kız nazar mazar geç o işleri, şuan nasıl canım acıyor bir bilsen , bir yandan acıdan ağlıyorum bir yandan yazıyorum desem yuh dersiniz bana :KK53: yattığım yerde kıvranıyorum şuanda :cry:

geçmiş olsun kuzum ya sende dikkat et, pc den giriyorsan kanalları aç canlı izle :)

ya nazar var kzı kesin :KK70: bende evde düştüm marga kaburgam çatlamış hareket edemyorum benimde ağrı kesici bile içmem yasak karaciğer enzimlerimi arttırıyorlar öyle takılıyorum valla:KK43: zaten tvde bozuldu sinyal yok çekmiyor off sıkıntıdan patlarım geç açma bari :KK70:

Son katılım 21.00 falan olaydı bari :KK70:

Kız nazar mazar geç o işleri, şuan nasıl canım acıyor bir bilsen , bir yandan acıdan ağlıyorum bir yandan yazıyorum desem yuh dersiniz bana :KK53: yattığım yerde kıvranıyorum şuanda :cry:

geçmiş olsun kuzum ya sende dikkat et, pc den giriyorsan kanalları aç canlı izle :)
sana da geçmiş olsun bende o durumdayım işte ama hareket etmeyince çok kötü değilim ya seninki daha fena umarım çabucak bulurlar nedenini çabucakta iyileşirsin balımm :KK43:

Huy Meselesi Huy Meselesi Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz ve hemencik geçiverir. Ben de kaç gündür hastayım. Önce ishal ve istifra ile başladı şimdi de kasıklarıma felaket sancı giriyor, idrarımın rengi değişik falan.. Sanırım hepsi üşütmekten oldu. Sağlığın kıymetini ancak böyle anlıyorum kendi adıma.. Allah tüm hastalara şifa versin.

Ne açıcak ???

X