- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.561
Ayy saksidaki mismonun margasi hahahahhaa cok denisikk cok heryere cekilebilirlik
yaaa cidden bu avatar çok güzelllikinci tehdit geldi yaşayamam gayri buralarda ben gidiyorum
sus saksımahahaaha
oyyy kurban oluruummmm
kır beni
böyle saksı olmaz olsun
dağıt böğrümdeki çiçekleri
hakettim ben
hiç aklımıza bişey gelmedi hiç kötü bişey düşünmedik bizAyy saksidaki mismonun margasi hahahahhaa cok denisikk cok heryere cekilebilirlik
aaaa kız ben demedim mi sana biraz daevet mismo candır bir tanedir dedim ben
saksımda sadece katılıyorum dedi ahahahha azcık ortalık karıştırıyım
renkler cansız ama güzel margamyaaa cidden bu avatar çok güzelll
dememişindir senhiç aklımıza bişey gelmedi hiç kötü bişey düşünmedik biz
aaaa kız ben demedim mi sana biraz damismo dan bahsedelim mahperi hatun den falan konuşalım diye. boşver onları demedin mi
ya ben boşver dedimhiç aklımıza bişey gelmedi hiç kötü bişey düşünmedik biz
aaaa kız ben demedim mi sana biraz damismo dan bahsedelim mahperi hatun den falan konuşalım diye. boşver onları demedin mi
işte gerçekler margadaya ben boşver dedimsen ne mismodan ne de mahperiden bahsettin , gittin mune ablanın cımbızından konnuştuk ahahaha
şuna bakın yerimmhiç aklımıza bişey gelmedi hiç kötü bişey düşünmedik biz
ne açıyorsun kızammaaaaaaannn öyle sıradan bir başlıkla açıcam bee
geyikte topik açıcamm şu kombin topiğini bizden kurtaracağımne açıyorsun kız
ne çekti be bu topik bizdengeyikte topik açıcamm şu kombin topiğini bizden kurtaracağım
sus saksımkonuşma konuştukça yüreğime hançerler saplanıyor laf etme saksıma
aç artıkk beeeee burası 300 sayfaya dayandıammaaaaaaannn öyle sıradan bir başlıkla açıcam bee
oy kurban olsunlar buna ya yerim ben bunu yavrukuşşşşuna bakın yerimm
geyikte topik açıcamm şu kombin topiğini bizden kurtaracağım
çok gevezesiniz ondan olduaç artıkk beeeee burası 300 sayfaya dayandı
oy kurban olsunlar buna ya yerim ben bunu yavrukuşşş
sende profil resmini değiştirmekten kalan vakitte bizimlesin ama nabeeeerrçok gevezesiniz ondan oldu
kim demiş onu doğru değil osende profil resmini değiştirmekten kalan vakitte bizimlesin ama nabeeeerr