- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.573
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.581
ivit ivitt ben geldımmm .. naber canımmmay prensesim gelmişşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivit ivitt ben geldımmm .. naber canımmmay prensesim gelmişşşş
dogru bı tespıtsende profil resmini değiştirmekten kalan vakitte bizimlesin ama nabeeeerr
evtt bukalemunn mahpisshani bazı profiller profil resmiyle kalır ya hafızada mahperi hatun de imkansız o
hıh diyorum sizehani bazı profiller profil resmiyle kalır ya hafızada mahperi hatun de imkansız o
bak geneee ettiğine bak helee napıyosun mahpisim nasılsınnn canikomhıh diyorum size
ben ismimle kalıcam hafızalarda onu barim değişmiyorum napim uyumuşum bi an uyandım yine yatasım var sen napıyorsun kız?bak geneee ettiğine bak helee napıyosun mahpisim nasılsınnn canikom
kk enlerde kendımı ovdum hahahah ooo uskudarda sabah oldu hanımmmben ismimle kalıcam hafızalarda onu barim değişmiyorum napim uyumuşum bi an uyandım yine yatasım var sen napıyorsun kız?
övme kız kendini seneye sonra kendini beğenmişte görürsünkk enlerde kendımı ovdum hahahah ooo uskudarda sabah oldu hanımmm
evtt bukalemunn mahpiss
hıh diyorum size
yok kız bazen çok üzgün oluyorum avatarım cıvıl cıvıl oluyorruh haline göre avatar değiştiriyo bizimde kafaları karıştırıyo
o da dogru lafım geriii dıyorummmövme kız kendini seneye sonra kendini beğenmişte görürsün
senın profılde pek asortıkk yahuuuruh haline göre avatar değiştiriyo bizimde kafaları karıştırıyo
Allah iyiliğini versin kız güldürdün benio da dogru lafım geriii dıyorummm
adeta bir premsesim (çorabı pijamının üstüne çekti )senın profılde pek asortıkk yahuuu
ben deee boynuma kadarr cektımm donumuu (pijamaii )adeta bir premsesim (çorabı pijamının üstüne çekti )
başarılar cınım
kız ne soğuktu gece burnuna kadar çeksen yeridir vallahiben deee boynuma kadarr cektımm donumuu (pijamaii )
ooooo ertesi gün oldu hala değiştirmemiş avatarını vaaooov :)sende profil resmini değiştirmekten kalan vakitte bizimlesin ama nabeeeerr
iyiyim fıstığım sen nasılsınivit ivitt ben geldımmm .. naber canımmm