En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

tam 6 ay önce üye oldum ben yıl olmadı daha korktum bi kere

yaaaaaa o nerelerde sahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hattımı değiştirdim ,eski numaramda kaldı o , nerelerde ya o
eskiden ettiğimiz muhabbetler geldi aklıma

zaten hızlı hepten hızlanır ama bu kez
ben ona yav he he dedim

bir de lütfen kk forum meydanında saçını taradıktan sonra saçlarınızı ortaya atmayın dökülen saçlarını toplayınnn diyorummm
sonra margaya iş çıkıyo o saçlarla büyü yapmak ona düşüyo

sen onlar uyma periciğim mişmo ve saksı çiçeem bana görünmeden ekşın konulara akıyorlar yakalayacağım onları

böğürden kırılmak nedir allasen

leyyyynn çok hızlı yazıyorsunuz yetişemedim mesajlara.. birazdan tek tek beğencem hepiciğini.. mahperi hatun korkma korkunun ecele faydası yok o cımbız birgün benide çekecek biliyorum Huy Meselesi saç uyarın için diyorum forumda tülbentsiz gezmeyin lütfen. hep saç oluyoo buralarstillex çalışmaya başladı koptu buralardan ah ahh ne kırbaçlar şaklattık onunla. o da benim suç ortağım Saksi_Degilim_Ben konuşmuyorum ben şenle yaaa kıyıda köşede margaylan takılıyon benim haberi yok tilifonlar alınmış, feysten eklemelerde yapılmıştır Allah bilir.. böğrümden çaaattttttttttt diye kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…