- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.521
ben kaybolurmuyum o zaman bu huyum yüzünden
yok ben usluyum hiiç sesim çıkmaz benimsen onlar uyma periciğim mişmo ve saksı çiçeem bana görünmeden ekşın konulara akıyorlar yakalayacağım onları
sör ağamız gelmiş hoşgelmişssen sennnmerakla beklıyorum kızlar fotolarınızı
tam 6 ay önce üye oldum ben yıl olmadı dahayeni üyemiydin sen bakmadım da üyelik tarihine :) kaç yıldır buralardayım daha siftahım yok. herbişi de yazıyorum. korkma yazzz
siz gizli saklı köşelerde benden habersiz aşkmı tazeliyorsunuzböğrümden kırıldım şimdik hıh
ahahahahahaha bişi dicem ama bu muhabbeti ancak stillex kaldırır. neyse ben diyim yinede vurr beni zinciree margaaammm
yeni üyemiydin sen bakmadım da üyelik tarihine :) kaç yıldır buralardayım daha siftahım yok. herbişi de yazıyorum. korkma yazzz
siz gizli saklı köşelerde benden habersiz aşkmı tazeliyorsunuzböğrümden kırıldım şimdik hıh
ahahahahahaha bişi dicem ama bu muhabbeti ancak stillex kaldırır. neyse ben diyim yinede vurr beni zinciree margaaammm
du bakim dediğin şey şu mu bi koyayımbulamayız , ha ama kafasında papatya olan kız resmini görsem bi ihtimal bu peri derimmm
bebesin sen bebeetam 6 ay önce üye oldum ben yıl olmadı dahakorktum bi kere
buranın ağası benemsör ağamız gelmiş hoşgelmişssen sennn
koy bakayımm :)du bakim dediğin şey şu mu bi koyayım
hıh yıllardır takipteyim benbebesin sen bebee
ne istersin agammm buyurburanın ağası benemhoş bulduk gıro
ben ona yav he he dedimzaten hızlı hepten hızlanır ama bu kez
sonra margaya iş çıkıyo o saçlarla büyü yapmak ona düşüyobir de lütfen kk forum meydanında saçını taradıktan sonra saçlarınızı ortaya atmayın dökülen saçlarını toplayınnn diyorummm
sen onlar uyma periciğim mişmo ve saksı çiçeem bana görünmeden ekşın konulara akıyorlar yakalayacağım onları
böğürden kırılmak nedir allasenyeni üyemiydin sen bakmadım da üyelik tarihine :) kaç yıldır buralardayım daha siftahım yok. herbişi de yazıyorum. korkma yazzz
yok ben usluyum hiiç sesim çıkmaz benimseninde cımbızın var mı kız
ben ona yav he he dedim
sonra margaya iş çıkıyo etrafı toplamak ona düşüyo
böğürden kırılmak nedir allasen
aaa editöre ne demişben ona yav he he dedim
sonra margaya iş çıkıyo etrafı toplamak ona düşüyo
böğürden kırılmak nedir allasen
aldığım bütün avatarları silmişim neredeyse bunda gözüm kaldı galiba silinmemişişte bu avatar buna bayıldımmm bu yakışıyor sanaaa, hayır yok
benimde bunda kalmıştı gözüm aklım, bu bir mesaj olabilir mi..aldığım bütün avatarları silmişim neredeyse bunda gözüm kaldı galiba silinmemiş