- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.601
kesinlikle diyorum ya nickler yazsa mahperi kim bulamayız anlayamayız ahahahani bazı profiller profil resmiyle kalır ya hafızada @-Mahperi- de imkansız o
ooooo ertesi gün oldu hala değiştirmemiş avatarını vaaooov :)
kesinlikle diyorum ya nickler yazsa mahperi kim bulamayız anlayamayız ahaha
Kizinca cok tatli oluyor demikızcak şimdi yine:
tatlılık abidesi resmen :) napıyorsun canımçoook
o her haliyle tatlı
margaaammm o kadar yoğundu ki bugün başıma ağrılar girdi. biraz sonrada memlekete gidicem yolculuk var hüfffff diyorum sen anlatatlılık abidesi resmen :) napıyorsun canım
ben de iyiyim canım benimmm , ooo evine kavuşuyorsun demek haaamargaaammm o kadar yoğundu ki bugün başıma ağrılar girdi. biraz sonrada memlekete gidicem yolculuk var hüfffff diyorum sen anla
sen nasılsın bebekim
güzel ekşınlı konuları görmezden gel birazcık olur muben de iyiyim canım benimmm , ooo evine kavuşuyorsun demek haaa
hadi gözün aydın tatlım :) kk yı turluyorum bişiler okuyup konu açıyorum aynı şeyler
hayırlı yolculuklar şimdiden canım , yakın mı gideceğin yer
hahah deli kız :) resimleri naptın bebeğim hazırlandın mı , otogar selfisi isterim hahahagüzel ekşınlı konuları görmezden gel birazcık olur mu
2 saatcik
resimleri seçip göndercem bebeğim yolculuk esnasında gönderirim sanırımhahah deli kız :) resimleri naptın bebeğim hazırlandın mı , otogar selfisi isterim hahaha
arkandan kova ile su dökeceğim ,mismo evde ne kadar kova varsa al gel, su almaya gidiyoruz haydi bebeğimmmmm
Kiz benum evdee kova yok yalnizzhahah deli kız :) resimleri naptın bebeğim hazırlandın mı , otogar selfisi isterim hahaha
arkandan kova ile su dökeceğim ,mismo evde ne kadar kova varsa al gel, su almaya gidiyoruz haydi bebeğimmmmm
şu gürültü yapan komşundan iste o kovaları sonra başına geçirKiz benum evdee kova yok yalnizz
Komsudan alsam olar mii
oyyy bugün yorulduysan uyursun kesin akşam yolculuk yapması sarıyor yaresimleri seçip göndercem bebeğim yolculuk esnasında gönderirim sanırımuyuyup kalmazsam
Ahahahhahaha iyi fikirr :)şu gürültü yapan komşundan iste o kovaları sonra başına geçir
Kizz ben seni sohbete etiketlemeyi unuttum yaaSelam güzeller
Bisi yazcam mismom sana biraz bekle kuzum su telefondaki resimleri mesajlari bir sileyimde kasmaya basladi yav :)Ahahahhahaha iyi fikirr :)
Fahriyem hosheldin nasilsin fahriyemmmSelam güzeller
Yorgunum margam sen nasılsın?Fahriyem hosheldin nasilsin fahriyemmm