En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

leyyyynn çok hızlı yazıyorsunuz yetişemedim mesajlara.. birazdan tek tek beğencem hepiciğini.. mahperi hatun mahperi hatun korkma korkunun ecele faydası yok :KK70::KK70: o cımbız birgün benide çekecek biliyorum:KK50: Huy Meselesi Huy Meselesi saç uyarın için diyorum forumda tülbentsiz gezmeyin lütfen. hep saç oluyoo buralar:KK70::KK70:stillex çalışmaya başladı koptu buralardan ah ahh ne kırbaçlar şaklattık onunla. o da benim suç ortağım :rolleyes: Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben konuşmuyorum ben şenle yaaa kıyıda köşede margaylan takılıyon benim haberi yok:KK12::KK12: tilifonlar alınmış, feysten eklemelerde yapılmıştır Allah bilir.. böğrümden çaaattttttttttt diye kırıldım :p:KK70:

canım böğrüm benim facebookum yok , saksı çiçeeemin var mı onuda bilmem, ben geriden geliyorum :KK70:
stilex atandı mı aaaa çok sevindim

ne istersin agammm buyur :KK53::KK53::KK53:
en kısa zamanda fotoğraflar dizilsin karsıma :KK53:
merakla bekliiimm benn
agzini-yalarim.jpg

leyyyynn çok hızlı yazıyorsunuz yetişemedim mesajlara.. birazdan tek tek beğencem hepiciğini.. mahperi hatun mahperi hatun korkma korkunun ecele faydası yok :KK70::KK70: o cımbız birgün benide çekecek biliyorum:KK50: Huy Meselesi Huy Meselesi saç uyarın için diyorum forumda tülbentsiz gezmeyin lütfen. hep saç oluyoo buralar:KK70::KK70:stillex çalışmaya başladı koptu buralardan ah ahh ne kırbaçlar şaklattık onunla. o da benim suç ortağım :rolleyes: Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben konuşmuyorum ben şenle yaaa kıyıda köşede margaylan takılıyon benim haberi yok:KK12::KK12: tilifonlar alınmış, feysten eklemelerde yapılmıştır Allah bilir.. böğrümden çaaattttttttttt diye kırıldım :p:KK70:
ama hep senden konuştuk
mismo candır dedik mismo bi tane dedik ::KK60::KK59:

başımdan aşağıya kaynar saksılar düştü ya :KK43: Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben
yaaaaa üyelerle aran bozulmasın diye öyle dedim çiçeeem :KK1:
çok ayıp etmiş yakıştıramadım :KK47::p
kız mikser çekerim fişini görürsün :KK70::KK70:

açacam da başlık bulamadımm conem benimm
dur düşünelim :KK53:

ama hep senden konuştuk
mismo candır dedik mismo bi tane dedik ::KK60::KK59:

yaaaaa üyelerle aran bozulmasın diye öyle dedim çiçeeem :KK1:

kız mikser çekerim fişini görürsün :KK70::KK70:

dur düşünelim :KK53:
evet mismo candır bir tanedir dedim ben
saksımda sadece katılıyorum dedi ahahahha azcık ortalık karıştırıyım :KK53::KK53:

X