- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.541
yarışmadan koptuk iyice heböğürtlen dalı kırılmış olabilir mi
mismo topik aç gelelim
öl de ölelim
gel de gelelim
sus kıızz azıcık eğlenmeyek miaaa editöre ne demiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarışmadan koptuk iyice heböğürtlen dalı kırılmış olabilir mi
sus kıızz azıcık eğlenmeyek miaaa editöre ne demiş
mesaj mı bilemedim ki ben bu konuda uslanmambenimde bunda kalmıştı gözüm aklım, bu bir mesaj olabilir mi..
bu avatar beni kullan diyor resmen
çok ayıp etmiş yakıştıramadımbaşımdan aşağıya kaynar saksılar düştü ya Saksi_Degilim_Ben
leyyyynn çok hızlı yazıyorsunuz yetişemedim mesajlara.. birazdan tek tek beğencem hepiciğini.. mahperi hatun korkma korkunun ecele faydası yok o cımbız birgün benide çekecek biliyorum Huy Meselesi saç uyarın için diyorum forumda tülbentsiz gezmeyin lütfen. hep saç oluyoo buralarstillex çalışmaya başladı koptu buralardan ah ahh ne kırbaçlar şaklattık onunla. o da benim suç ortağım Saksi_Degilim_Ben konuşmuyorum ben şenle yaaa kıyıda köşede margaylan takılıyon benim haberi yok tilifonlar alınmış, feysten eklemelerde yapılmıştır Allah bilir.. böğrümden çaaattttttttttt diye kırıldım
açacam da başlık bulamadımm conem benimmyarışmadan koptuk iyice he
mismo topik aç gelelim
öl de ölelim
gel de gelelim
sus kıızz azıcık eğlenmeyek mi
en kısa zamanda fotoğraflar dizilsin karsımane istersin agammm buyur
mesaj mı bilemedim ki ben bu konuda uslanmam
konuda eğlenme hakkını alıyor işte bundan oluyor bunlaryarışmadan koptuk iyice he
mismo topik aç gelelim
öl de ölelim
gel de gelelim
sus kıızz azıcık eğlenmeyek mi
yok atanmadı özelde başladı. en son öyleydi yani uzun zamadır bende grüşemedimcanım böğrüm benim facebookum yok , saksı çiçeeemin var mı onuda bilmem, ben geriden geliyorum
stilex atandı mı aaaa çok sevindim
açacam da başlık bulamadımm conem benimm
çok ayıp ama avatarsız takılıcam ben o zamanavatarıını değiştirsen yarın profilini kapatmak zorunda bırakırım seni hahaha
en kısa zamanda fotoğraflar dizilsin karsıma
merakla bekliiimm benn
olsun çalışması da güzel :) sevindimyok atanmadı özelde başladı. en son öyleydi yani uzun zamadır bende grüşemedim
unutulur mu hiçvaaaay en güldüğüm sörümmmmmmmmmm ağzını yalarummm
ama hep senden konuştukleyyyynn çok hızlı yazıyorsunuz yetişemedim mesajlara.. birazdan tek tek beğencem hepiciğini.. mahperi hatun korkma korkunun ecele faydası yok o cımbız birgün benide çekecek biliyorum Huy Meselesi saç uyarın için diyorum forumda tülbentsiz gezmeyin lütfen. hep saç oluyoo buralarstillex çalışmaya başladı koptu buralardan ah ahh ne kırbaçlar şaklattık onunla. o da benim suç ortağım Saksi_Degilim_Ben konuşmuyorum ben şenle yaaa kıyıda köşede margaylan takılıyon benim haberi yok tilifonlar alınmış, feysten eklemelerde yapılmıştır Allah bilir.. böğrümden çaaattttttttttt diye kırıldım
yaaaaa üyelerle aran bozulmasın diye öyle dedim çiçeeembaşımdan aşağıya kaynar saksılar düştü ya Saksi_Degilim_Ben
kız mikser çekerim fişini görürsünçok ayıp etmiş yakıştıramadım
dur düşünelimaçacam da başlık bulamadımm conem benimm
ikinci tehdit geldi yaşayamam gayri buralarda ben gidiyorumama hep senden konuştuk
mismo candır dedik mismo bi tane dedik :
yaaaaa üyelerle aran bozulmasın diye öyle dedim çiçeeem
kız mikser çekerim fişini görürsün
dur düşünelim
unutulur mu hiç
Ayy saksidaki mismonun margasi hahahahhaa cok denisikk cok heryere cekilebilirlikben buldum saksıda ki mismo margası nasıl başlık ama
evet mismo candır bir tanedir dedim benama hep senden konuştuk
mismo candır dedik mismo bi tane dedik :
yaaaaa üyelerle aran bozulmasın diye öyle dedim çiçeeem
kız mikser çekerim fişini görürsün
dur düşünelim
ahahaahaben buldum saksıda ki mismo margası nasıl başlık ama
oyyy kurban oluruummmmikinci tehdit geldi yaşayamam gayri buralarda ben gidiyorum