- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.181
terk etmedim ben seni buradayım
Öpüşürüm ama barışmam
haymeanaammm ürkek davşanımmEvet ya harbi benim artik
kiskanma kiskanmayarın görürüm ben seni ağlarsın
Benden seni seviyorum datlummAglamam hem cok seviyom harbiyi ben
Öpüşürüm ama barışmam@-Mahperi-
haymeanaammm ürkek davşanımm
kiskanma kiskanma
Benden seni seviyorum datlumm
Ben o yizden 1 senedir haberler bakmıyorum dünyadan hanerim yokNe yapayım canım haberlere bakıp gülüyorum sinirleniyorum duygu karmaşası yaşıyorum
haha bi dakka rekabet ortamı oluşuyor
amaFeraceli nin feracesini, EnHarbiKiz ın göbükünü görsek fena mı olurdu
Superrr sarkı bayıldımmmmmm
evet biliyorum tikkam, luna nerelerde göremiyorum selam söyler misin görüşüyorsanız :)Biz dead ile spor topiğimizde çok uzun süre takıldık, haftalık özelden foto atıyorduk grupça birbirimize, o yüzden biliyoruz her bir santimimizi
Luneyi ben de görmüyorum yaevet biliyorum tikkam, luna nerelerde göremiyorum selam söyler misin görüşüyorsanız :)
ev sahibi kimden çekiniyor acabayok polis geliyodu ama ev sahibi ben hallederim deyip gönderiyodu. ben böyle hatırlıyorum
Şu tatlılığa bakar mısın ya
acele etmene gerek yok kuzum daha vakit var :) sen ne zaman hazır hissedersen yollaMargişimmm az kaldı inşallah katılacam.. Güzel bişi arıyorum bulamıyorum...en kısa zamanda atacam.:
ay mismom şu küfür olayına baya güldüm ahahaha adama açıklayamadın demek ha ahahahasorma ya adımız çıkıyor bunlar yüzünden. türkler gürültücü diye ev vermek istemiyorlar. halbuki bir sürü türk var burada. içinden 2si 3ü hödüklük yapıyor işte hepimiizn üstüne kalıyor.
bende özledim görünmüyor hiç :/Luneyi ben de görmüyorum yaÖzledim ama..
o kadar da değil ya takip etmiyorum diyene inanmıyorum benBen o yizden 1 senedir haberler bakmıyorum dünyadan hanerim yok
babada babaymış amaEki Görüntüle 1703827
Ayy buna bayildiimmm. Kizim olursaa boyle baskili tisort yaptircamm. Hodukler yanasmasinHuy Meselesi Saksi_Degilim_Ben
heh bende öyle düşünmüştümTabiside bensiz olurmu hiç demiHuy Meselesi immmmm
hahahaha çok iyiydi yaEki Görüntüle 1703827
Ayy buna bayildiimmm. Kizim olursaa boyle baskili tisort yaptircamm. Hodukler yanasmasinHuy Meselesi Saksi_Degilim_Ben
Vallaha takip etmiyorum geçen ekmelettin kim olduğunu yeni öğrendimo kadar da değil ya takip etmiyorum diyene inanmıyorum ben
Geldi bebeğim yarın seni özelden taciz edecemgeldi mi kız kargo