En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

ay mismom şu küfür olayına baya güldüm ahahaha adama açıklayamadın demek ha ahahaha
yok marga'm açıklayamadım o_O
yani biliyorum nasıl söylendiğini de adamın yüzüne karşı nasıl:KK22::KK70:
babada babaymış ama :KK53:
o nasıl bi baba :KK53:
hiç öyle baba mı olur :KK70::KK70::KK70::KK70:

heh bende öyle düşünmüştüm :KK3::KK68:

hahahaha tıfıl bir adamla evlensem aynı etkiyi yaratmaz sanırsam:KK70:

hahahaha çok iyiydi ya :KK53::KK53::KK53::KK53: benim resmimi bastır kimse yanaşamaz :KK53:
deme öyle bee.. ablan mı o bir tanıştırsana bizimle diye abiler yanaşır sonra:KK8::KK8: seninkii için cinnet:KK70:

iyi yapıyorsun o zamannnn hafta sonu gittim kozmetik alışverişineeeee ohhh indirimden bir sürü şey aldım ,

9762_buyuk.jpg

5 liraya bunu aldım :KK70:

10 tl ye de bunu aldım :KK70:

vex-rocket-washable_pack-shot.png

5 lirayada ruj aldımmmmmm oh oh :KK70:

deolar aldım 3 buçuk lirayaaa :KK53::KK53:

yok marga'm açıklayamadım o_O
yani biliyorum nasıl söylendiğini de adamın yüzüne karşı nasıl:KK22::KK70:

hahahaha tıfıl bir adamla evlensem aynı etkiyi yaratmaz sanırsam:KK70:

deme öyle bee.. ablan mı o bir tanıştırsana bizimle diye abiler yanaşır sonra:KK8::KK8: seninkii için cinnet:KK70:
hahahaha abilerin resmini göstermeyiz işte önce bizi görsünler sonra abilerimiz icabına bakar :KK53::KK53::KK53:

Simdi bu konu uzerinden cok espri yapardim ama tutucam kendimi mismommmm..

Sana browni yaptiimmmmm. Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben ona yoook o bana puding vermediii :KK43:
uuufffffff marga, geçen instagramda bir browni videosu gördüm. dibim düştü yeminlen.. böyle içini açtı çikolatası bir aktı, bir aktı.. :kk77: anamm zaten bugün regli oldumm tatlı krizindeyim bana nutellemı verinnn canım istedii:mad::mad::mad:

uuufffffff marga, geçen instagramda bir browni videosu gördüm. dibim düştü yeminlen.. böyle içini açtı çikolatası bir aktı, bir aktı.. :kk77: anamm zaten bugün regli oldumm tatlı krizindeyim bana nutellemı verinnn canım istedii:mad::mad::mad:
Oooyyyyu kiyamammmmmmm :KK43: valla benimde dun bitti cok rahatim ama canim pek tatli cekmedi bus eferkindeee hatta hic bir sey cekmedi desem yeriii

Simdi bu konu uzerinden cok e spri yapardim ama tutucam kendimi mismommmm..

Sana browni yaptiimmmmm. Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben ona yoook o bana puding vermediii :KK43:

çok kötüsünüz ve hiç canım istemedi (ağzının suyunu siliyo ) :KK17::KK17::KK17:
Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben mektup konusunu ben kaçırdım. sen yakalamışşsın. kıskandım seniii saksııımmm:KK51::KK62::mad: gel öpcemm:KK60:

arada bi denk geliyorum :KK70::KK70::KK59:

X