- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.201
ya niye etmiyorsunVallaha takip etmiyorum geçen ekmelettin kim olduğunu yeni öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya niye etmiyorsunVallaha takip etmiyorum geçen ekmelettin kim olduğunu yeni öğrendim
et özelim sana açık her zamanGeldi bebeğim yarın seni özelden taciz edecem
Bunalıyoruuumya niye etmiyorsun
yok marga'm açıklayamadımay mismom şu küfür olayına baya güldüm ahahaha adama açıklayamadın demek ha ahahaha
babada babaymış ama
o nasıl bi baba
hiç öyle baba mı olur
heh bende öyle düşünmüştüm
deme öyle bee.. ablan mı o bir tanıştırsana bizimle diye abiler yanaşır sonra seninkii için cinnethahahaha çok iyiydi ya benim resmimi bastır kimse yanaşamaz
iyi yapıyorsun o zamannnn hafta sonu gittim kozmetik alışverişineeeee ohhh indirimden bir sürü şey aldım ,Bunalıyoruuum
hahahaha abilerin resmini göstermeyiz işte önce bizi görsünler sonra abilerimiz icabına bakaryok marga'm açıklayamadım
yani biliyorum nasıl söylendiğini de adamın yüzüne karşı nasıl
hahahaha tıfıl bir adamla evlensem aynı etkiyi yaratmaz sanırsam
deme öyle bee.. ablan mı o bir tanıştırsana bizimle diye abiler yanaşır sonra seninkii için cinnet
Aboooowwwww aşkolsun margis insan kardisinede yedeklemez miiyi yapıyorsun o zamannnn hafta sonu gittim kozmetik alışverişineeeee ohhh indirimden bir sürü şey aldım ,
5 liraya bunu aldım
10 tl ye de bunu aldım
5 lirayada ruj aldımmmmmm oh oh
deolar aldım 3 buçuk lirayaaa
Ağlıçaam çok duygulandımiyi yapıyorsun o zamannnn hafta sonu gittim kozmetik alışverişineeeee ohhh indirimden bir sürü şey aldım ,
5 liraya bunu aldım
10 tl ye de bunu aldım
5 lirayada ruj aldımmmmmm oh oh
deolar aldım 3 buçuk lirayaaa
aa iyi takdik sevdim bunuhahahaha abilerin resmini göstermeyiz işte önce bizi görsünler sonra abilerimiz icabına bakar
Alirken hic aklima gelmedin feracemmmmmcimmmmmmmm keske ses etseydin sana da bi yedekleme yapardim ben :)Aboooowwwww aşkolsun margis insan kardisinede yedeklemez mi
Simdi bu konu uzerinden cok espri yapardim ama tutucam kendimi mismommmm..aa iyi takdik sevdim bunu
Saksi_Degilim_Ben mektup konusunu ben kaçırdım. sen yakalamışşsın. kıskandım seniii saksııımmm gel öpcemm
uuufffffff marga, geçen instagramda bir browni videosu gördüm. dibim düştü yeminlen.. böyle içini açtı çikolatası bir aktı, bir aktı.. anamm zaten bugün regli oldumm tatlı krizindeyim bana nutellemı verinnn canım istediiSimdi bu konu uzerinden cok espri yapardim ama tutucam kendimi mismommmm..
Sana browni yaptiimmmmm. Saksi_Degilim_Ben ona yoook o bana puding vermediii
Oooyyyyu kiyamammmmmmm valla benimde dun bitti cok rahatim ama canim pek tatli cekmedi bus eferkindeee hatta hic bir sey cekmedi desem yeriiiuuufffffff marga, geçen instagramda bir browni videosu gördüm. dibim düştü yeminlen.. böyle içini açtı çikolatası bir aktı, bir aktı.. anamm zaten bugün regli oldumm tatlı krizindeyim bana nutellemı verinnn canım istedii
nutellaya daldım ben şimdi rahatımOooyyyyu kiyamammmmmmm valla benimde dun bitti cok rahatim ama canim pek tatli cekmedi bus eferkindeee hatta hic bir sey cekmedi desem yeriii
Ooohhh hadi bakalim afiyet olsun canimmmmm :)nutellaya daldım ben şimdi rahatım
Simdi bu konu uzerinden cok e spri yapardim ama tutucam kendimi mismommmm..
Sana browni yaptiimmmmm. Saksi_Degilim_Ben ona yoook o bana puding vermediii
çok kötüsünüz ve hiç canım istemedi (ağzının suyunu siliyo )uuufffffff marga, geçen instagramda bir browni videosu gördüm. dibim düştü yeminlen.. böyle içini açtı çikolatası bir aktı, bir aktı.. anamm zaten bugün regli oldumm tatlı krizindeyim bana nutellemı verinnn canım istedii
Saksi_Degilim_Ben mektup konusunu ben kaçırdım. sen yakalamışşsın. kıskandım seniii saksııımmm gel öpcemm
Sen bize vermedin ama pudingleri hih :)çok kötüsünüz ve hiç canım istemedi (ağzının suyunu siliyo )
arada bi denk geliyorum
Ooohhh hadi bakalim afiyet olsun canimmmmm :)
çok kötüsünüz ve hiç canım istemedi (ağzının suyunu siliyo )
arada bi denk geliyorum