- 8 Aralık 2011
- 43.857
- 152.589
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.221
@Margarikotin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha fazla saksiyaaaaa eziyet etmeyelimmm yazikk kizasaol tatlımm
hayaller browni, hayatlar nutella bendee
Efserimmmmm hosgeldin :) naber@Margarikotin
ama ben şaka yapmıştımSen bize vermedin ama pudingleri hih :)
Yeni yilda ne yapacaksin canim var mi planin :)
piiii bende çekirdek çitliyim barisaol tatlımm
hayaller browni, hayatlar nutella bendee
yazık bana biyerlerim şişecekDaha fazla saksiyaaaaa eziyet etmeyelimmm yazikk kiza
Benim hayallerimde cok planlar var ama ne yapcagimi karar veremedimmmmmmmmama ben şaka yapmıştım
hiç bi planım yok margam
sen ne yapcaksın?
piiii bende çekirdek çitliyim bari
Okuzuz biz affetyazık bana biyerlerim şişecek
Hoşbulduk margom iyilik senin yarışma nasıl gidiyor :)Efserimmmmm hosgeldin :) naber
Daha fazla saksiyaaaaa eziyet etmeyelimmm yazikk kiza
ama ben şaka yapmıştım
hiç bi planım yok margam
sen ne yapcaksın?
piiii bende çekirdek çitliyim bari
muhabbet artı çekirdek nam nam nam çok sevilirBenim hayallerimde cok planlar var ama ne yapcagimi karar veremedimmmmmmmm
Ben cekirdek citladimmmm
@hayatbenibastanyarat ile her aksam cekirdehimizi citlamadan uyumayiz aliskanlik haline getirdik :)
amannnn kız o nedemek öperim seni tatlııımmmOkuzuz biz affet
he ya sarhoş gibi bugün öpüp duruyosun herkesioyy merhametinden öperim seni (bu gece bir öpme krizi bende hayrdır inşallah)
he yaa ekşinli bir konu olaydı da çekirdek çitleye çitleye takip etseydik
Guzel gidiyor canim henuz basvuru kismindayiz daha oylamaya baya bi zaman var :) bildigin gibi iste canim sen nasilsinnHoşbulduk margom iyilik senin yarışma nasıl gidiyor :)
oyy merhametinden öperim seni (bu gece bir öpme krizi bende hayrdır inşallah)
he yaa ekşinli bir konu olaydı da çekirdek çitleye çitleye takip etseydik
Ozellille bdv de ben konu okurken cidden cekirdegimi alip okuyorummmmmmmm bu bir gercek hikayedirmuhabbet artı çekirdek nam nam nam çok sevilir
amannnn kız o nedemek öperim seni tatlııımmm
he ya sarhoş gibi bugün öpüp duruyosun herkesi
ben hem çekirdek çitleyip hem okuyamıyorum. konsantre olamıyorumOzellille bdv de ben konu okurken cidden cekirdegimi alip okuyorummmmmmmm bu bir gercek hikayedir
Yururken sakiz cigneyememek gibi bisi oluyor herhalde :) sen ne zaman hazirliyorsun kombininiiii bayan saksimmmben hem çekirdek çitleyip hem okuyamıyorum. konsantre olamıyorum
ay evet o reklam seninde gözünün önüne geldi dimiiiiiYururken sakiz cigneyememek gibi bisi oluyor herhalde :) sen ne zaman hazirliyorsun kombininiiii bayan saksimmm
muhabbet artı çekirdek nam nam nam çok sevilir
amannnn kız o nedemek öperim seni tatlııımmm
he ya sarhoş gibi bugün öpüp duruyosun herkesi
Bu opme konusunuda adet olmana baglarsan kahkaha atarimmmm
Bak komsun gelcek simdi.kapinaaa
Opusme sesi geliyooo sap sup diyeeee sikayetciyim diyecek hahaha
Ozellille bdv de ben konu okurken cidden cekirdegimi alip okuyorummmmmmmm bu bir gercek hikayedir
daha bir heyecan katıyor çekirdekben hem çekirdek çitleyip hem okuyamıyorum. konsantre olamıyorum
Bende yururken cignemekte zorluk cekenlerdenim 11 aralik :)ay evet o reklam seninde gözünün önüne geldi dimiiiii
son gün ne zamandı bebekim
Kiz bisi diycem o kadar ses gidiyoe nu yav aparmani dikerken malzemeden falan mi kismislar ne yapmislarahahahahahaha normalde de hiç hoşlanmam şapur şupur öpülmekten öpmekten filan. sevgili başka tabisi ona bi parantezz açalım
ooyyy rezil olurum valla. tv'nin sesini bile az açıyorum öyle bir sahneye denk gelirde millet ben aşna fişnedeyim sanır diye regliye bağlama olayına koptumm
aynen bende.. çok zevkli oluyor böyle çıtır çıtır
daha bir heyecan katıyor çekirdek
tamam eeennn kısa zamanda göndercem bi çantayla bide elimde kağıtla fotom yok halletcem işteBende yururken cignemekte zorluk cekenlerdenim 11 aralik :)