En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

gözüm üstünde olucak bebek ama unutma yarışmada başka rakiplerinde olacak :KK8::KK8::KK8:
:KK70::KK70::KK70:
püh sana insanların kusurlarıyla dalga geçilmez ayıp :KK62:
bak bak bak :KK55::KK55::KK55::KK55:
Huy Meselesi Huy Meselesi uyuma saksıya sahip çık :KK70::KK70:
Tükürmeden tepki göster hoopp hem sen pudingmi yaptın? Marga'ya niye vermiyorsun? Muhabbetin başını kaçırdımo_O
saksıma dokunanın başına saksılar düşssün taam mıı :63::63::63: pudingi mi ver rüşvet olarak :KK59:
Çok alındım:KK12::KK12: kafama niye saksı düşüyor:KK12: ya uff ölürsem:KK43:

Katıldım bile :KK53: mağlubiyet bağımlılığı varda bende :KK70:
haha bende de :KK70:

Tükürmeden tepki göster hoopp hem sen pudingmi yaptın? Marga'ya niye vermiyorsun? Muhabbetin başını kaçırdımo_O

margaya vericem ama sana yok :KK12:
şakire çay yok :KK70:

Mikemmel fizikimlen kk kadınlarını ezmek istemiyorum cınım:KK30:
ez bizi harbi
çiğne bizi :KK70:

öyle demeee :KK43: o zaman o düşen saksıları alır saksının başından aşağıya atarımmmm :KK53:

kız komşun hala ses yapıyor mu

Sensin göbüklü:63:
göbükü çok tatlıdır şimdi bunuuunnnn :KK60: hem göbük değil o bebik bebik :KK70::KK70: (hamiş kociş gibi terimlerden sonra kk ya yeni terimler kazandırıyorum ::KK70::KK70: )

kalpli kabın içini ortan ikiye ayıralımmmm

bir tarafı muzlu

diğer tarafı çilekli

bir puding yapalımmmmmmmmmmmmmmmm
wuhhuuuu :KK52::cool:

Olsun be sağlık olsun şimdiden :KK70:
yenilen pehlivanda lazım neticede :KK70::KK70:

Anayim ben anaa o kadan kötü kalpli olamam :KK53:
anasın ama hala kızların peşinden koşuyosun :KK53: mahperim zaptedemiyo seni :KK70:

haha bende de :KK70:

margaya vericem ama sana yok :KK12:
şakire çay yok :KK70:

ez bizi harbi
çiğne bizi :KK70:

afiyet olsun canım benim şifa olsun ne diyim.

öyle demeee :KK43: o zaman o düşen saksıları alır saksının başından aşağıya atarımmmm :KK53:

kız komşun hala ses yapıyor mu

normalde her evde olan gürültüler oluyor. ona sözüm yok ammmaaaaaaa arkadaşı gelince cozutuyor adam. müzik sonses. iğrenç erkek muhabbetleri. her cümlenin sonunda amk. kahkahalar filan.. çıldırıyorum öyle olunca. ne konuştuklarını net duyuyorum çünkü. valla bu erkekler çok pisler nefret geldi hepsinden.

göbükü çok tatlıdır şimdi bunuuunnnn :KK60: hem göbük değil o bebik bebik :KK70::KK70: (hamiş kociş gibi terimlerden sonra kk ya yeni terimler kazandırıyorum ::KK70::KK70: )

wuhhuuuu :KK52::cool:

yenilen pehlivanda lazım neticede :KK70::KK70:

anasın ama hala kızların peşinden koşuyosun :KK53: mahperim zaptedemiyo seni :KK70:
Daha dünya o terimlere alışamamisken yenilerine lüzum yok bence :KK70:

@-Mahperi- beni terk etti,ortada bıraktı:KK61:

X