En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

göbükü çok tatlıdır şimdi bunuuunnnn :KK60: hem göbük değil o bebik bebik :KK70::KK70: (hamiş kociş gibi terimlerden sonra kk ya yeni terimler kazandırıyorum ::KK70::KK70: )

wuhhuuuu :KK52::cool:

yenilen pehlivanda lazım neticede :KK70::KK70:

anasın ama hala kızların peşinden koşuyosun :KK53: mahperim zaptedemiyo seni :KK70:
pudingin üzerine m harfi koyarız mismo olur odaaa :KK70:

afiyet olsun canım benim şifa olsun ne diyim.

normalde her evde olan gürültüler oluyor. ona sözüm yok ammmaaaaaaa arkadaşı gelince cozutuyor adam. müzik sonses. iğrenç erkek muhabbetleri. her cümlenin sonunda amk. kahkahalar filan.. çıldırıyorum öyle olunca. ne konuştuklarını net duyuyorum çünkü. valla bu erkekler çok pisler nefret geldi hepsinden.

Sende haklısın mismom uyarıları dikkate alırlar inşallah.
Bende her gece saat 3 gibi bir kuş var, cik cik ötmeye başlıyor karanlıkta. sesine kulak verirsem uyuyamıyorummmmm
öyle tatlı ötüyor ki beni hipnoz ediyo resmen :KK53:

afiyet olsun canım benim şifa olsun ne diyim.

normalde her evde olan gürültüler oluyor. ona sözüm yok ammmaaaaaaa arkadaşı gelince cozutuyor adam. müzik sonses. iğrenç erkek muhabbetleri. her cümlenin sonunda amk. kahkahalar filan.. çıldırıyorum öyle olunca. ne konuştuklarını net duyuyorum çünkü. valla bu erkekler çok pisler nefret geldi hepsinden.

pudingin üzerine m harfi koyarız mismo olur odaaa :KK70:
tamam tamam verelim onada kıyamadım :KK22:

ev sahibi bişey yapmıyor mu bu komşuya mismo? misal evden defetmek gibi :63:

Ayyyyy Mune Mune ablaa piraye ne dedi senin köpeğin içinnnn :KK57::KK57::KK57::KK57:

Hiç yiyecek gibi mi duruyor, tümüyle iftira :KK70:
image.jpeg

Sende haklısın mismom uyarıları dikkate alırlar inşallah.
Bende her gece saat 3 gibi bir kuş var, cik cik ötmeye başlıyor karanlıkta. sesine kulak verirsem uyuyamıyorummmmm
öyle tatlı ötüyor ki beni hipnoz ediyo resmen :KK53:

yaa kuş ötsün yaa canımdır cicimdir o bnim ben başka kuşların ötüşlerini de dinliyorum arada şimd mevzuyu +18e getirtme bana :KK70:

tamam tamam verelim onada kıyamadım :KK22:

ev sahibi bişey yapmıyor mu bu komşuya mismo? misal evden defetmek gibi :63:

saksı'm ya en ufak gürültü de sözleşmeye rağmen çıkarırım dedi ama daha bişi görmedik. bakalım. normalde hafif bir müzik sesi geliyor işte arkadaşları olunca coşuyor sabahın 4ü 5i farketmiyor.

aaa bak bunu size söyliyim. geçen diğer komşum(yabancı) bana türkçe bir kelime sordu. ben kıpkırmızı kaldım. dedim bunu size açıklayamam çünkü bu küfür. meğer şu gürültülü komşu sürekli söylediği için aklına kazınmış adamın. ne diyor diye merak etmiş. :KK70: adamda utandı sorduğu için :KK70: :KK70:

yaa kuş ötsün yaa canımdır cicimdir o bnim ben başka kuşların ötüşlerini de dinliyorum arada şimd mevzuyu +18e getirtme bana :KK70:

saksı'm ya en ufak gürültü de sözleşmeye rağmen çıkarırım dedi ama daha bişi görmedik. bakalım. normalde hafif bir müzik sesi geliyor işte arkadaşları olunca coşuyor sabahın 4ü 5i farketmiyor.

aaa bak bunu size söyliyim. geçen diğer komşum(yabancı) bana türkçe bir kelime sordu. ben kıpkırmızı kaldım. dedim bunu size açıklayamam çünkü bu küfür. meğer şu gürültülü komşu sürekli söylediği için aklına kazınmış adamın. ne diyor diye merak etmiş. :KK70: adamda utandı sorduğu için :KK70: :KK70:
ay tam terbiyesiz o adam o zaman. laftan sözden de anlamaz ki öylesi
hem mide bulantısı hem yüzkarası başka bişey değil :KK11:

ay tam terbiyesiz o adam o zaman. laftan sözden de anlamaz ki öylesi
hem mide bulantısı hem yüzkarası başka bişey değil :KK11:
sorma ya adımız çıkıyor bunlar yüzünden. türkler gürültücü diye ev vermek istemiyorlar. halbuki bir sürü türk var burada. içinden 2si 3ü hödüklük yapıyor işte hepimiizn üstüne kalıyor.

X