- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.161
pudingin üzerine m harfi koyarız mismo olur odaaagöbükü çok tatlıdır şimdi bunuuunnnnhem göbük değil o bebik bebik (hamiş kociş gibi terimlerden sonra kk ya yeni terimler kazandırıyorum : )
wuhhuuuu
yenilen pehlivanda lazım neticede
anasın ama hala kızların peşinden koşuyosunmahperim zaptedemiyo seni
afiyet olsun canım benim şifa olsun ne diyim.
normalde her evde olan gürültüler oluyor. ona sözüm yok ammmaaaaaaa arkadaşı gelince cozutuyor adam. müzik sonses. iğrenç erkek muhabbetleri. her cümlenin sonunda amk. kahkahalar filan.. çıldırıyorum öyle olunca. ne konuştuklarını net duyuyorum çünkü. valla bu erkekler çok pisler nefret geldi hepsinden.
terk etmedim ben seni buradayımDaha dünya o terimlere alışamamisken yenilerine lüzum yok bence
mahperi hatun beni terk etti,ortada bıraktı
afiyet olsun canım benim şifa olsun ne diyim.
normalde her evde olan gürültüler oluyor. ona sözüm yok ammmaaaaaaa arkadaşı gelince cozutuyor adam. müzik sonses. iğrenç erkek muhabbetleri. her cümlenin sonunda amk. kahkahalar filan.. çıldırıyorum öyle olunca. ne konuştuklarını net duyuyorum çünkü. valla bu erkekler çok pisler nefret geldi hepsinden.
tamam tamam verelim onada kıyamadımpudingin üzerine m harfi koyarız mismo olur odaaa
ev sahibi polis miydi yanlış mı hatırlıyorumtamam tamam verelim onada kıyamadım
ev sahibi bişey yapmıyor mu bu komşuya mismo? misal evden defetmek gibi
Superrr sarkı bayıldımmmmmmÇok sevdiğim bir sanatcı :)
Travie McCoy
başta çıkan adam izle beybi
Biz dead ile spor topiğimizde çok uzun süre takıldık, haftalık özelden foto atıyorduk grupça birbirimize, o yüzden biliyoruz her bir santimimizihakikaten öyle sizin katıldığınız temaların çoğu aynı tema oluyor
Evet ya harbi benim artik
yok polis geliyodu ama ev sahibi ben hallederim deyip gönderiyodu. ben böyle hatırlıyorumev sahibi polis miydi yanlış mı hatırlıyorum
yarın görürüm ben seni ağlarsınEvet ya harbi benim artik
Aglamam hem cok seviyom harbiyi benyarın görürüm ben seni ağlarsın
köpek mi bu Allahım köpek korkum geçer bu şekeri seversem ben ya
Sende haklısın mismom uyarıları dikkate alırlar inşallah.
Bende her gece saat 3 gibi bir kuş var, cik cik ötmeye başlıyor karanlıkta. sesine kulak verirsem uyuyamıyorummmmm
öyle tatlı ötüyor ki beni hipnoz ediyo resmen
tamam tamam verelim onada kıyamadım
ev sahibi bişey yapmıyor mu bu komşuya mismo? misal evden defetmek gibi
Margişimmm az kaldı inşallah katılacam.. Güzel bişi arıyorum bulamıyorum...en kısa zamanda atacam.:sen ne zaman hazır edeceksin kendini heeee
Köpek demeyin alınıyorköpek mi bu Allahım köpek korkum geçer bu şekeri seversem ben yaçok tatlı süslenince hepten şeker olmuş
ay tam terbiyesiz o adam o zaman. laftan sözden de anlamaz ki öylesiyaa kuş ötsün yaa canımdır cicimdir o bnim ben başka kuşların ötüşlerini de dinliyorum arada şimd mevzuyu +18e getirtme bana
saksı'm ya en ufak gürültü de sözleşmeye rağmen çıkarırım dedi ama daha bişi görmedik. bakalım. normalde hafif bir müzik sesi geliyor işte arkadaşları olunca coşuyor sabahın 4ü 5i farketmiyor.
aaa bak bunu size söyliyim. geçen diğer komşum(yabancı) bana türkçe bir kelime sordu. ben kıpkırmızı kaldım. dedim bunu size açıklayamam çünkü bu küfür. meğer şu gürültülü komşu sürekli söylediği için aklına kazınmış adamın. ne diyor diye merak etmiş.adamda utandı sorduğu için
sorma ya adımız çıkıyor bunlar yüzünden. türkler gürültücü diye ev vermek istemiyorlar. halbuki bir sürü türk var burada. içinden 2si 3ü hödüklük yapıyor işte hepimiizn üstüne kalıyor.ay tam terbiyesiz o adam o zaman. laftan sözden de anlamaz ki öylesi
hem mide bulantısı hem yüzkarası başka bişey değil