En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

pudingin üzerine m harfi koyarız mismo olur odaaa

Sende haklısın mismom uyarıları dikkate alırlar inşallah.
Bende her gece saat 3 gibi bir kuş var, cik cik ötmeye başlıyor karanlıkta. sesine kulak verirsem uyuyamıyorummmmm
öyle tatlı ötüyor ki beni hipnoz ediyo resmen

pudingin üzerine m harfi koyarız mismo olur odaaa
tamam tamam verelim onada kıyamadım

ev sahibi bişey yapmıyor mu bu komşuya mismo? misal evden defetmek gibi

yaa kuş ötsün yaa canımdır cicimdir o bnim ben başka kuşların ötüşlerini de dinliyorum arada şimd mevzuyu +18e getirtme bana

tamam tamam verelim onada kıyamadım

ev sahibi bişey yapmıyor mu bu komşuya mismo? misal evden defetmek gibi

saksı'm ya en ufak gürültü de sözleşmeye rağmen çıkarırım dedi ama daha bişi görmedik. bakalım. normalde hafif bir müzik sesi geliyor işte arkadaşları olunca coşuyor sabahın 4ü 5i farketmiyor.

aaa bak bunu size söyliyim. geçen diğer komşum(yabancı) bana türkçe bir kelime sordu. ben kıpkırmızı kaldım. dedim bunu size açıklayamam çünkü bu küfür. meğer şu gürültülü komşu sürekli söylediği için aklına kazınmış adamın. ne diyor diye merak etmiş. adamda utandı sorduğu için

ay tam terbiyesiz o adam o zaman. laftan sözden de anlamaz ki öylesi
hem mide bulantısı hem yüzkarası başka bişey değil

ay tam terbiyesiz o adam o zaman. laftan sözden de anlamaz ki öylesi
hem mide bulantısı hem yüzkarası başka bişey değil
sorma ya adımız çıkıyor bunlar yüzünden. türkler gürültücü diye ev vermek istemiyorlar. halbuki bir sürü türk var burada. içinden 2si 3ü hödüklük yapıyor işte hepimiizn üstüne kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…