- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Spora sardım bu ara pek bakamıyordum ama takipdeyim ayarlarsam katılırım da ben kendimi çekecek birini bulamıyorum çocuklar çeker artıkcikacak bence de : ) nerelerdesin sen goremiyorum seni pek : )
Yaaa bak simdi belgelerle konusturtacaksin beni olmayacakBonus kafa miiiiii? Kızım benm saclarim ipek gibi
Gunaydin canim anca uyanabildim eskiden birileri arar uyandirirdi hey gidi gunler hey.. naber kuzumooo merhaba kızlarrr
Hosgeldim hanim ablam . aynen mesela seni gorelimmmmYeni yarışma başlıyor görelim şık hanımlarımızı
dakikamyokkkGunaydin canim anca uyanabildim eskiden birileri arar uyandirirdi hey gidi gunler hey.. naber kuzum
Tesekkur ederizHayırlı uğurlu olsun, eminim muhteşem olacak
sen git benim dedigimi sor telefonculara yani bayilereeeedakikamyokkk
telefonum yokk
yarama basmaa
sorucam canm çıkabılırsem ınsallah evde pinekliyorumsen git benim dedigimi sor telefonculara yani bayilereeee
oyyy kiyamam telefonsuz mu kalmisssss
Madalyanda cok guzelmis
Hosgeldim hanim ablam . aynen mesela seni gorelimmmm
Bolca vaktiniz var canim. Acele etmeyin yaniii : ) valla bende spora devam ediyorummm bugun hamur isinden uzak durmam lazim.. fazlasiylada mekik cekmem lazimmm Allahtan alet var yoksa belim kopuyoSpora sardım bu ara pek bakamıyordum ama takipdeyim ayarlarsam katılırım da ben kendimi çekecek birini bulamıyorum çocuklar çeker artık
Sen ve evde oturmak cok saskinim suan saskinliktan dusuyordum haha : ) alisverise de cikmamis hatunnsorucam canm çıkabılırsem ınsallah evde pinekliyorum
madalyam tabı güzel
Su tatlibikizdan madalyayi alacak biri cikmali mutlaka cok durdu dimi ablam hahahaHoş gördüm sağol,bakalım artık ne olur
stajı ektim bugunSen ve evde oturmak cok saskinim suan saskinliktan dusuyordum haha : ) alisverise de cikmamis hatunn
Kiz ayni sana benziyo haha
madalyamı vermemmmSu tatlibikizdan madalyayi alacak biri cikmali mutlaka cok durdu dimi ablam hahaha
Basimin etini yiyodu birde hediyem nerde diye.
hediyesi gelmis almaya gitmemis hahaha : )
Su tatlibikizdan madalyayi alacak biri cikmali mutlaka cok durdu dimi ablam hahaha
Basimin etini yiyodu birde hediyem nerde diye.
hediyesi gelmis almaya gitmemis hahaha : )
Ornek olsun adina. Cunku ne giyecegiz diye soruyorlar aslinda cok genis. Ama bahar ayida col sicak olmadigi icin olabildigince yakin kombinler koymaya calistimmm..
Marga yeni yarışma için topik açmış ki
Ne güzel kombinler koymuşsun Margacım, güzel bir yarışma daha olacak.
Pür dikkat izlemedeyiz
Profiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.