- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
vermiiceeemKesin biri çıkar nasılsa,iyice keyfini çıkardı bence madalyayı teslim etmesi lazım artık demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vermiiceeemKesin biri çıkar nasılsa,iyice keyfini çıkardı bence madalyayı teslim etmesi lazım artık demi
Hahahaha eyvaah desene o zaman sen bu yarismada da hediye almak birinci ol.ak icin savasacaksinnnmadalyamı vermemmm
hediyemi de annem kullanıyo şimdi ya haha
hediyeyi aldım geldim eve annem bi bakıyım dedı gosterdım, sonra dısarı cıkcaktık ben gıyınıyodum, annem de hazırım dedı bı baktım eşyalarını koymuş bile çantaya hadı çıkalım dıyo
yok daha nişanlanmadı canımHahahaha eyvaah desene o zaman sen bu yarismada da hediye almak birinci ol.ak icin savasacaksinnn
Bizim lanaya haber etmeli daha duyurulara baslamadim ama nisanim var diyordu..
Nisanlandi mi acaba merak ettim : )
vermiiceeem
En uzun onda kaldi yaaaa : ) yarismaya ara verdik ya ordan geleb sure simdi de bu bir aylik sure nerdeyse bir aydan fazla kaldi almaliyiz madalyayiii haha : )Kesin biri çıkar nasılsa,iyice keyfini çıkardı bence madalyayı teslim etmesi lazım artık demi
yok daha nişanlanmadı canım
onun kombini bile hazırmış kaçırmaz merak etme
Heyt meee isteee ilk meydan okuyus geldi : )Alacam bak gör
Alacam bak gör
ben de dün öyleydım, daha düzeltmedim dolabımı hahahaGecen bi arkadas isim vermeyecegim o kendisini bilir..
Yarisma icin tum dolabi indirmis ezgiii
Ne giyecegim diyeee
Gorunce kahkaha attim : )
Kim kırmış ben miOrnek olsun adina. Cunku ne giyecegiz diye soruyorlar aslinda cok genis. Ama bahar ayida col sicak olmadigi icin olabildigince yakin kombinler koymaya calistimmm..
Beklerim canim seni bu yarismaya kk da vitrinleri kirdinn : )
En uzun onda kaldi yaaaa : ) yarismaya ara verdik ya ordan geleb sure simdi de bu bir aylik sure nerdeyse bir aydan fazla kaldi almaliyiz madalyayiii haha : )
Heyt meee isteee ilk meydan okuyus geldi : )
Kim kırmış ben mi
Kesinlikle iddialı değilim bana gelene kadar kimler var ooo
Teşekkürler margacım. Bakalım ne kombinler olacak
Asıl tarz sensin abla, her seferinde şaşırtıyorsun :)Manken gibisin yafrum katıl bence sende görelim seni tekrardan
Asıl tarz sensin abla, her seferinde şaşırtıyorsun :)
Katılırım belki bilmiyorum ama bakalım ne giymek gerek
Kakooossaa naber : )bu güzeldiii..
ben de dün öyleydım, daha düzeltmedim dolabımı hahaha
Evet yahuuu hani bugun ne giydin cekte gorelim diye bir koni var ya orda ki kk vitrinlerini indirdin asagiyaaa kazene borclusun haha : )Kim kırmış ben mi
Kesinlikle iddialı değilim bana gelene kadar kimler var ooo
Teşekkürler margacım. Bakalım ne kombinler olacak
Sen katilcan meselaaa : )Yarışma başlamışşş kimler katılacak acabaa.. offf fena güzellikler çıkar burdannn.. meraktayımmm..
Bencedeee devretsinnnn artik alalimmmm vermese de alalimmmmmDemi yani çok uzun kaldı madalya onda,artık devretmesi lazım :))
Alacam ondan görecek :)))
Manken gibisin yafrum katıl bence sende görelim seni tekrardan
Teşekkür ederim ablacım, bakalım belki katılırım süre de baya uzunmuş.Ne tarzı hayatım bizden geçmiş artık
Katıl bence güzellik görelim birazcık
Ya yaEvet yahuuu hani bugun ne giydin cekte gorelim diye bir koni var ya orda ki kk vitrinlerini indirdin asagiyaaa kazene borclusun haha : )