EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.024 36 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.181 Tikkabilla .!.: Çünkü daha fotoğraflar yükleniyor. Kimse araya mesaj yazmasın diye :) Genişletmek için tıkla... Margarikotin .!.: Haksızlık olmaması için .. Ben diğer yarışmacıların resimlerini yüklerken, resmini yayınladıklarımı görüp oy vermesinler diye konuyu kitliyor hepsini yükledikten sonra açıyorum =) Genişletmek için tıkla... Ben hepsi yüklendi sanmıştım pardon
Tikkabilla .!.: Çünkü daha fotoğraflar yükleniyor. Kimse araya mesaj yazmasın diye :) Genişletmek için tıkla... Margarikotin .!.: Haksızlık olmaması için .. Ben diğer yarışmacıların resimlerini yüklerken, resmini yayınladıklarımı görüp oy vermesinler diye konuyu kitliyor hepsini yükledikten sonra açıyorum =) Genişletmek için tıkla... Ben hepsi yüklendi sanmıştım pardon
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.182 En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.183 tatlibikiz .!.: Bana bana Genişletmek için tıkla... Karsilinda ne vircen hem sana oy moy yok sen benim tatlima oy virdin mi sankim hih Bakalim tarzsan veririk
tatlibikiz .!.: Bana bana Genişletmek için tıkla... Karsilinda ne vircen hem sana oy moy yok sen benim tatlima oy virdin mi sankim hih Bakalim tarzsan veririk
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.184 cimcimegfb .!.: Karsilinda ne vircen hem sana oy moy yok sen benim tatlima oy virdin mi sankim hih Bakalim tarzsan veririk Genişletmek için tıkla... Oy pazarlaması yapıyoz marga gör bizi
cimcimegfb .!.: Karsilinda ne vircen hem sana oy moy yok sen benim tatlima oy virdin mi sankim hih Bakalim tarzsan veririk Genişletmek için tıkla... Oy pazarlaması yapıyoz marga gör bizi
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.185 tatlibikiz .!.: Oy pazarlaması yapıyoz marga gör bizi Genişletmek için tıkla... Sus kiz
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.186 EnHarbiKiz .!.: Mıhteşem güzelligimle sizi ezmek istemedim,katilmadim o yüzden Biliyosun neden katilmadigimi minnos Genişletmek için tıkla... İyi bari güçlü bir rakip eledik Margarikotin .!.: Tamam canimmm Ay heyecanlandim 3saat sonra dogum gunumm Genişletmek için tıkla... Ayy kuzum ben sana pasta yapıcaktım bak Neyse geçmedi daha gündüz halederim:))
EnHarbiKiz .!.: Mıhteşem güzelligimle sizi ezmek istemedim,katilmadim o yüzden Biliyosun neden katilmadigimi minnos Genişletmek için tıkla... İyi bari güçlü bir rakip eledik Margarikotin .!.: Tamam canimmm Ay heyecanlandim 3saat sonra dogum gunumm Genişletmek için tıkla... Ayy kuzum ben sana pasta yapıcaktım bak Neyse geçmedi daha gündüz halederim:))
herseydahaiyiolacak inanmakla başlar her şey.... Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 1.587 1.477 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.187 tatlibikiz .!.: Çok uzun süre yoktun ama kizz Katıldın mi bakiim Genişletmek için tıkla... ara sıra gelip baktım ama yorum falan yapmadım :)) seni yine tanıyacağımı düşünüyorum hadi bakalım :) archangelus .!.: cok olursa nasıl yapcaaaan arada kaynarız belkiii:)) Genişletmek için tıkla... çok kalabalık olursa önce ki yarışmadaki gibi sadece beğendiklerimi yorumlarım :) hele bi görelim kim ne giymiş :))
tatlibikiz .!.: Çok uzun süre yoktun ama kizz Katıldın mi bakiim Genişletmek için tıkla... ara sıra gelip baktım ama yorum falan yapmadım :)) seni yine tanıyacağımı düşünüyorum hadi bakalım :) archangelus .!.: cok olursa nasıl yapcaaaan arada kaynarız belkiii:)) Genişletmek için tıkla... çok kalabalık olursa önce ki yarışmadaki gibi sadece beğendiklerimi yorumlarım :) hele bi görelim kim ne giymiş :))
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 24 Nisan 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.188 herseydahaiyiolacak .!.: ara sıra gelip baktım ama yorum falan yapmadım :)) seni yine tanıyacağımı düşünüyorum hadi bakalım :) çok kalabalık olursa önce ki yarışmadaki gibi sadece beğendiklerimi yorumlarım :) hele bi görelim kim ne giymiş :)) Genişletmek için tıkla... Hadi gel.topige yap yorumlarını çok merak.edyorumm
herseydahaiyiolacak .!.: ara sıra gelip baktım ama yorum falan yapmadım :)) seni yine tanıyacağımı düşünüyorum hadi bakalım :) çok kalabalık olursa önce ki yarışmadaki gibi sadece beğendiklerimi yorumlarım :) hele bi görelim kim ne giymiş :)) Genişletmek için tıkla... Hadi gel.topige yap yorumlarını çok merak.edyorumm
drunk in love Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2014 908 548 29 9 Mayıs 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2.189 bende oy atcammm