- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Teşekkür ederim ablacım , hayırlı olsun yeni yarışmamız..Hayırlı olsun canım
Kombinleri bekliyoruz
Teşekkürler adracım :) bende sabırsızlıkla bekliyorum .. Büyük gün geldi sonunda yarışmayı özlemişimmmmm yaaaHayırlı uğurlu olsun yeni yarışma.Merakla kombinleri bekleyeceğim.Eminim çok güzel resimler gelecektir.
Çok güzel bir kategori canımTeşekkür ederim ablacım , hayırlı olsun yeni yarışmamız..
Cıvıl cıvıl göreceğiz buraları.. =)
Zevkli geçiyor yemek yarışmasıyla moda yarışması.Eğleniyoruz birşeyler öğreniyoruz.Araya yemeği de sıkıştırdım yalnız.Teşekkürler adracım :) bende sabırsızlıkla bekliyorum .. Büyük gün geldi sonunda yarışmayı özlemişimmmmm yaaa
Beklenen derken neyi kasdettin hemşomVaayyyy beklenen yarışma baslamissshayırlı olsun margamm
Reklamsız olmaz Adra'cımZevkli geçiyor yemek yarışmasıyla moda yarışması.Eğleniyoruz birşeyler öğreniyoruz.Araya yemeği de sıkıştırdım yalnız.
Çok güzel bir kategori canım
Renkli,cıvıl cıvıl
Oooooooo elektrik elektrik olur mu onsuz evlilik hahah anladin sen beniiii...Vaayyyy beklenen yarışma baslamissshayırlı olsun margamm
Bak bu çok iyi fikirInsallah ablacimmmm konsept olaral sizin bolume tatli yemege mi gelseydik ne haha
Evet olmaz Nevoş.Reklamsız olmaz Adra'cım
Benden önce davranmışsın
Kardes yarışmaEvet olmaz Nevoş.Herkesi yemek yarışmasına da bekliyoruz.
Zevkli geçiyor yemek yarışmasıyla moda yarışması.Eğleniyoruz birşeyler öğreniyoruz.Araya yemeği de sıkıştırdım yalnız.
Bu çok mantıklıymış düzenle hadi, hatta profiterol yemeğe gelinInsallah ablacimmmm konsept olaral sizin bolume tatli yemege mi gelseydik ne haha
Sagolasin canim insallah : ) nasil oldun pinkom hala agrin var mi..Hayırlı olsun canım benim, bol katılımlı bi yarışma olur umarım
Bak bak kendi tatlısının reklamını yapıyorBu çok mantıklıymış düzenle hadi, hatta profiterol yemeğe gelin