- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
hahahaKardes yarışma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaKardes yarışma
Su kesildi bizde dikkat etEvet ya yada sana yaptirip hediye yollasam hahaha
Açıkta kalmış işte.
koca yanaamm benımmEvet aldimmm yineeeee yanaklarim tombul tombul olduuu zaten bi elmacik yanaklarima gidiyooo kilom.
Mesela karin.bolgeyi sıkılaatirdim. Buunde yaptim yarinda yapcam yedigIme dikkat edicem..
Hic sansim yok benim hic : ( damacana alir yine girerim dusaaaaa hahaSu kesildi bizde dikkat et
adram
Oyyyssss utandimmmmm guzellik harbiye bonus dedim kactikoca yanaamm benımm
bırı ekmek mıı dedııııTürk milleti ekmeksiz yapamıyor
harbiden mıOyyyssss utandimmmmm guzellik harbiye bonus dedim kacti
Sizde vardır ya, gece gittiğine dua ediyorum şu an, bütün gün olmayan yerler vardıHic sansim yok benim hic : ( damacana alir yine girerim dusaaaaa haha
Valla az once vardi kovalara su mu doldursam ne biterSizde vardır ya, gece gittiğine dua ediyorum şu an, bütün gün olmayan yerler vardı
pinkstrap merak ettım bende senıı .. hasta mıydınnn neyın var fıstıgım nolduuSizde vardır ya, gece gittiğine dua ediyorum şu an, bütün gün olmayan yerler vardı
harbiden mı
harbiden mı
Her ihtimale karşı doldur yarın giderse rezil olmayın canımValla az once vardi kovalara su mu doldursam ne biter
Sancım vardı canım iyiyim şimdi sağolpinkstrap merak ettım bende senıı .. hasta mıydınnn neyın var fıstıgım nolduu
sancının olmasını begenmıs gıbı oldu .. yazını begenınce .. tam kavga konusu olur valla o da gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne . ıns bıraz daha ıyısındırHer ihtimale karşı doldur yarın giderse rezil olmayın canım
Sancım vardı canım iyiyim şimdi sağol
evett cnmmmerakla beklıyorummmmGüzel kombinler çıkacağına eminim eğlenceli olacak
dusumu aldim makineyi actim. Sular kesik kesik geliyor. Yikansin camasirlar yaaaaHer ihtimale karşı doldur yarın giderse rezil olmayın canım
Sancım vardı canım iyiyim şimdi sağol
Güzel kombinler çıkacağına eminim eğlenceli olacak
Bonus kafa miiiiii? Kızım benm saclarim ipek gibiOooooooo elektrik elektrik olur mu onsuz evlilik hahah anladin sen beniiii...
Evet basladik bonus kafamm : )
Bunu da nerden çıkardın yarışmalara alerjim var benim bir modacı olarak takipteyimBeklenen derken neyi kasdettin hemşom Yoksa kombin yarışmasına mı katılıyorsun