- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Akşama göre daha iyiyim canım, az var şimdilik ilacın etkisiyle tabiSagolasin canim insallah : ) nasil oldun pinkom hala agrin var mi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama göre daha iyiyim canım, az var şimdilik ilacın etkisiyle tabiSagolasin canim insallah : ) nasil oldun pinkom hala agrin var mi..
Bu çok mantıklıymış düzenle hadi, hatta profiterol yemeğe gelin
Aaa reklam mı yaptım Hiç farkında değilim, ben hani hafif tatlı ya tam böyle baharda yemelik ondan şey ettimBak bak kendi tatlısının reklamını yapıyor
Bak bak kendi tatlısının reklamını yapıyor
Profiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.Bu çok mantıklıymış düzenle hadi, hatta profiterol yemeğe gelin
Oh oh gecmis olsun..Akşama göre daha iyiyim canım, az var şimdilik ilacın etkisiyle tabi
Çocuklara sevmediği sebzeler tavşanlı falan yediriliyor ya , öyle oldu bizim hesap :))Sen bana senelerdir sevmedigim profiterolu sevdirdin gecen kendimden gectim ya : )
Tabi tabi kesin ondandırAaa reklam mı yaptım Hiç farkında değilim, ben hani hafif tatlı ya tam böyle baharda yemelik ondan şey ettim
Kiz o ordek mi kugu degil miydi haha vay pinkooo ordekmis haaaaProfiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.
Çocuklara sevmediği sebzeler tavşanlı falan yediriliyor ya , öyle oldu bizim hesap :))
Sevilmez mi ya, ben çok yerim dışardan. İlk defa kendim denedim, zordu ama iyi ki öğrenmişim, artık para vermem
Margam bu Pinko cok uyanıkhahaha nevo is basindaaaa enseleee nevoooo : )
Farketmez ha ördek ha kuğu.Sonuçta ikisi de mideye gidecek.Kiz o ordek mi kugu degil miydi haha vay pinkooo ordekmis haaaa
Kuğu Kuş oldu, ördek oldu başka neler gelecek 1 ayda bakalımProfiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.
Al benden de o kadar gerçi ben spor yapmadım amaOh oh gecmis olsun..
Bende sabahtan beri bi dusa giremedim elektrik kesintisinden oturu..
Giricem ama kesilirse diye korkuyorum sporda yaptim : )
Ablaaa duyduguma gore bu bahar yarismasinda varmissinnnn kugular oyle dediiTabi tabi kesin ondandır
Onlar ördek degil kuğuProfiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.
Farketmez ha ördek ha kuğu.Sonuçta ikisi de mideye gidecek.
Ekmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahahaOnlar ördek degil kuğu
Pinko'nun tatlısı yine olay oldu
Ya ben kızlar o kadar yorulacak, şıkır şıkır giyinecek bi tatlı ısmarlayayım dedim fena mı olurdu?Margam bu Pinko cok uyanık
Profil madalya ve ödülleri çok güzel olmuş değil mi
Ablaaa duyduguma gore bu bahar yarismasinda varmissinnnn kugular oyle dedii
Sen az yiyorsun ama ben hamur yiyorum kac gundur tatlilari saymiyim bileeee ...Kuğu Kuş oldu, ördek oldu başka neler gelecek 1 ayda bakalım
Al benden de o kadar gerçi ben spor yapmadım ama