- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Akşama göre daha iyiyim canım, az var şimdilik ilacın etkisiyle tabiSagolasin canim insallah : ) nasil oldun pinkom hala agrin var mi..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama göre daha iyiyim canım, az var şimdilik ilacın etkisiyle tabiSagolasin canim insallah : ) nasil oldun pinkom hala agrin var mi..
Bu çok mantıklıymış düzenle hadi, hatta profiterol yemeğe gelin![]()
Aaa reklam mı yaptımBak bak kendi tatlısının reklamını yapıyor![]()
Bak bak kendi tatlısının reklamını yapıyor![]()
Profiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.Bu çok mantıklıymış düzenle hadi, hatta profiterol yemeğe gelin![]()
Oh oh gecmis olsun..Akşama göre daha iyiyim canım, az var şimdilik ilacın etkisiyle tabi![]()
Çocuklara sevmediği sebzeler tavşanlı falan yediriliyor ya , öyle oldu bizim hesap :))Sen bana senelerdir sevmedigim profiterolu sevdirdin gecen kendimden gectim ya : )
Tabi tabi kesin ondandırAaa reklam mı yaptımHiç farkında değilim, ben hani hafif tatlı ya tam böyle baharda yemelik ondan şey ettim
![]()
Kiz o ordek mi kugu degil miydi haha vay pinkooo ordekmis haaaaProfiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.![]()
Çocuklara sevmediği sebzeler tavşanlı falan yediriliyor ya , öyle oldu bizim hesap :))
Sevilmez mi ya, ben çok yerim dışardan. İlk defa kendim denedim, zordu ama iyi ki öğrenmişim, artık para vermem![]()
Margam bu Pinko cok uyanıkhahaha nevo is basindaaaa enseleee nevoooo : )
Farketmez ha ördek ha kuğu.Kiz o ordek mi kugu degil miydi haha vay pinkooo ordekmis haaaa
KuğuProfiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.![]()
Al benden de o kadar gerçi ben spor yapmadım amaOh oh gecmis olsun..
Bende sabahtan beri bi dusa giremedim elektrik kesintisinden oturu..
Giricem ama kesilirse diye korkuyorum sporda yaptim : )
Ablaaa duyduguma gore bu bahar yarismasinda varmissinnnn kugular oyle dediiTabi tabi kesin ondandır![]()
Onlar ördek degil kuğuProfiterol sevmeyenler de senin ördekleri yer artık.![]()
Farketmez ha ördek ha kuğu.Sonuçta ikisi de mideye gidecek.
![]()
Ekmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahahaOnlar ördek degil kuğu
Pinko'nun tatlısı yine olay oldu![]()
Ya ben kızlar o kadar yorulacak, şıkır şıkır giyinecek bi tatlı ısmarlayayım dedim fena mı olurdu?Margam bu Pinko cok uyanık
Profil madalya ve ödülleri çok güzel olmuş değil mi![]()
Ablaaa duyduguma gore bu bahar yarismasinda varmissinnnn kugular oyle dedii
Sen az yiyorsun ama ben hamur yiyorum kac gundur tatlilari saymiyim bileeee ...KuğuKuş oldu, ördek oldu başka neler gelecek 1 ayda bakalım
Al benden de o kadar gerçi ben spor yapmadım ama![]()