- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O ekmek arası çorbaydıEkmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahaha
Skandal oldu bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ekmek arası çorbaydıEkmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahaha
Yeme yeme sen kilo aldın biraz farkındayımSen az yiyorsun ama ben hamur yiyorum kac gundur tatlilari saymiyim bileeee ...
Bizde tatlı cok isteyen istediğini yiyebilirYa ben kızlar o kadar yorulacak, şıkır şıkır giyinecek bi tatlı ısmarlayayım dedim fena mı olurdu?
Bende bugün 1 aylık yiyeceğim kadar yedimSen az yiyorsun ama ben hamur yiyorum kac gundur tatlilari saymiyim bileeee ...
Meşhur çorbama pilav dediEkmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahaha
Sayesinde bende meşhur oldum demiO ekmek arası çorbaydı
Skandal oldu bile
Ama dışardan diğerlerini yiyebilirler, benim kuğum dışarda satılmıyor Bunu tuttum oylama da kullancamBizde tatlı cok isteyen istediğini yiyebilir
Evet aldimmm yineeeee yanaklarim tombul tombul olduuu zaten bi elmacik yanaklarima gidiyooo kilom.Yeme yeme sen kilo aldın biraz farkındayım
Ekmek arası çorba devri kapandı Şimdi ördek zamanıMeşhur çorbama pilav dedi
Sayesinde bende meşhur oldum demi
Ben tanınmıyorum çorbam tanınıyor o kadar yani
Bekleriz canim hosgeldin aramizaaa kurallari okumayi unutmaaaa : )Yuppi inşallah buna katılacam bi kere de olsa istiyorum :)
Hepsi ayni familyadan farketmez.Kuğu Kuş oldu, ördek oldu başka neler gelecek 1 ayda bakalım
Al benden de o kadar gerçi ben spor yapmadım ama
Ördek de olabilir.Ben benzettim.Onlar ördek degil kuğu
Pinko'nun tatlısı yine olay oldu
Yamuk prensesle karistirdim hahahabaEkmek arası çorba devri kapandı Şimdi ördek zamanı
Çok akıllısınAma dışardan diğerlerini yiyebilirler, benim kuğum dışarda satılmıyor Bunu tuttum oylama da kullancam
Hahahaha yamuk.prensen le karisti pilav yaptiydi yaaa o iki birinci kafamda allak bullak oldu suan hahahaO ekmek arası çorbaydı
Skandal oldu bile
Kahkaha attım.Ekmek arası çorba devri kapandı Şimdi ördek zamanı
Doğru oda ekmek arası pilavYamuk prensesle karistirdim hahahaba
Bendeee kahkaha attim.gulmekten gobegim kaslandi hahahaKahkaha attım.
Ördek arası profiterolKahkaha attım.
Ekmek arasi oldugu icin aklimda her iko tarifteeeee biri corba biri pilav isteeee hahahaDoğru oda ekmek arası pilav
Demek eknwk arası tutuyor
Ekmek arası tatlı yapalım
O boyun bi deve de var bi kuğuda ördeğe nasıl benzettinHepsi ayni familyadan farketmez.
Ördek de olabilir.Ben benzettim.