- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ördek arası profiterol
Bu da tutar kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ördek arası profiterol
Türk milleti ekmeksiz yapamıyorEkmek arasi oldugu icin aklimda her iko tarifteeeee biri corba biri pilav isteeee hahaha
Ordek resmi olan bi tisort alip yarismaya katilcammmO boyun bi deve de var bi kuğuda ördeğe nasıl benzettin
Nevoş burası kardeş yarışma ya hani oylama zamanı burda reklam yapalımÇok akıllısın
Ben yerim valla : )Türk milleti ekmeksiz yapamıyor
Marga benim kızlar 10 yaşına girdiler.Yarısmaya katılabilirler miBu da tutar kesin
Kuğulu al bence bana güzel güzel destek ol, uyma sen adra yaOrdek resmi olan bi tisort alip yarismaya katilcammm
Konuyu yemeğe cevirmeyelimNevoş burası kardeş yarışma ya hani oylama zamanı burda reklam yapalım
En tarz uye minikler yapinca katilabilirler haha : ) ikizlere selamlar yakisikliyida op benim yerimeeeee : ) yer onu ablasi yerMarga benim kızlar 10 yaşına girdiler.Yarısmaya katılabilirler mi
Yoksa 5-6 sene daha bekleyelim mi?
Ben boyunlarına değil popolarına baktım.Aklımda o kalmış.O boyun bi deve de var bi kuğuda ördeğe nasıl benzettin
Kuğulu al bence bana güzel güzel destek ol, uyma sen adra ya
Sağol canımEn tarz uye minikler yapinca katilabilirler haha : ) ikizlere selamlar yakisikliyida op benim yerimeeeee : ) yer onu ablasi yer
Bence de.Konuyu yemeğe cevirmeyelim
Sapık mısın ya kapatmıştım totolarını o kadarBen boyunlarına değil popolarına baktım.Aklımda o kalmış.
Netten yap kendin var bütün baskılarbulabilirsem alcam kiz bakayim cocuk reyonunda vardir herhalde dimii
Iyi geceler ablacim bende dusa kacayim birazdan optumSağol canım
Ben kaçtım iyi geceler
Evet ya yada sana yaptirip hediye yollasam hahahaNetten yap kendin var bütün baskılar
Açıkta kalmış işte.Sapık mısın ya kapatmıştım totolarını o kadar
Sagolasin canim benim hosgeldinnnn hazirliklar baslasinnnn gerci basladiiii : )hayırlı olsun margamm .. kolay gelsınn .. merakla bekleyenlerden bırıde benımmm