- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
yok kız nerdee gözlerim kahverengi açık kahvemavi mi gözüktü
aa çok sevindim beğenmene
sarısın değilimde kumral gibi yani ışıkta öyle daha da açık oluyor işte :)
bende bilgeceyi görmek istiyorum bıyıksız olanı gerçeğini ama
Kiz gercekte biyikli falan degilim ben yaaHaha Bilgece kafamda hep bıyıklı canlanıyor ya
Bilemiyorum artıkBegendim evet cok hossun
Attim sana fotomu)
Kiz gercekte biyikli falan degilim ben yaa
kaşları da tek kaş demiHaha Bilgece kafamda hep bıyıklı canlanıyor ya
Norwem sen kknin tas hatunlarindansinmasallah kicini kasi kizzz
Begendim evet cok hossun
Kiz gercekte biyikli falan degilim ben yaa[/QUOTE
su gibi maşallah
çok güzel karısan yarışmaya katılKixlar ben cok guzel bir kariyam bi kereayyy hic hos durmadi
Görenler var, onlar anlatsın çok çirkinim çok, tek kaş ve bıyıkTikka ben senin yuzunu hic gormedim ama eheheh
çok güzel karısan yarışmaya katıl
anaaam frida misin yoksa senGörenler var, onlar anlatsın çok çirkinim çok, tek kaş ve bıyıkEpilasyon da fayda etmiyor bilgece.. Sakal bile var.
Resim yok, hiçbir yeteneğim yok. Yarışmaya da üstüme çarşaf dolayıp katıldım. İnşallah beğenilir, umutluyum bakalım..Insallah ya insallah dusunuyorum eglenceli oluyor valla. Amacim 1.lik asla degil , eglencesine katiliyorum sonucta. Ama yanlis anlasiliyoruz..
anaaam frida misin yoksa senresim yetenehin de var mi )))
Insallah ya insallah dusunuyorum eglenceli oluyor valla. Amacim 1.lik asla degil , eglencesine katiliyorum sonucta. Ama yanlis anlasiliyoruz..
anaaam frida misin yoksa senresim yetenehin de var mi )))
katılcam ben seksi iç gıcıklayanlardan senin koleksiyondan bak beni google la ortak olup kib lemeyin heResim yok, hiçbir yeteneğim yok. Yarışmaya da üstüme çarşaf dolayıp katıldım. İnşallah beğenilir, umutluyum bakalım..
diegoya yazdığı mektuplar çok romantik
Diego’m için.
Dünyalara sessizce hayat verenim, en önemlisi yanılsama olmaması. Gün doğumları, dost kırmızılar, büyük maviler, yaprak dolu eller, gürültücü kuşlar, saçta parmaklar, güvercin yuvaları, insanın mücadelesine dair ender bir kavrayış, saçma şarkının basitliği, kalbimdeki rüzgarın budalalığı = uyak yapma kızım = antik Meksika’nın tatlı çikolatası, ağızdan gelen kanda kopan fırtına – kasılma, alamet, kahkaha ve incinin saf dişten iğneleri, Temmuzun yedisinde bir hediye, istiyorum, alıyorum, şarkı söylüyorum, söyledim, bundan böyle bizim büyümüzün şarkısını söyleyeceğim – aşkımızı.
Ben google a küsüm, ben kiblemem ama o yaparkatılcam ben seksi iç gıcıklayanlardan senin koleksiyondan bak beni google la ortak olup kib lemeyin he
diego da baya irice bi abiAhshshs ask hayati da tuhaftir fridanin valla
popom yüzünden oylarım düşüyor tikka en iyisi onun üstüne minder koyayımBen google a küsüm, ben kiblemem ama o yapar
Kıskanıyorlardır canım o totoyu, valla nazar değecek diye korkuyorum maşallah subhanallah..popom yüzünden oylarım düşüyor tikka en iyisi onun üstüne minder koyayım
Kıskanıyorlardır canım o totoyu, valla nazar değecek diye korkuyorum maşallah subhanallah..
Ben google a küsüm, ben kiblemem ama o yapar
diego da baya irice bi abi
kiblenme bak artık 1 aya dönmüyonBeni herkes kibliyor tikka
Ask hayati tartisilamaz zevkler ve renkler farklidir))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?