- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi Huy Meselesi
gösteririm bak eklicem fotolarıma seni izleyeyimHahah sen benim fotomu gormedin mi hic? Ben de seni gormedim. Sen gosterirsen ben de gösteririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gösteririm bak eklicem fotolarıma seni izleyeyimHahah sen benim fotomu gormedin mi hic? Ben de seni gormedim. Sen gosterirsen ben de gösteririm
Send yerlestin haaa oraayaâ
aynen benim de öyle oluyor. Bi de ben saclarima yikamaktan baska hicbir islem uygulamam ama 1 gunde bile uzar masallahKiz benim dogal saclarimda boyle aralara balyaj attirinca super oluyo bide benimki yazin boyle kisin diplerden koyu koyu cikiyo hic islem olmadigi halde sende de oluyo mu?
tamam hadigösteririm bak eklicem fotolarıma seni izleyeyim
aynen benim de öyle oluyor. Bi de ben saclarima yikamaktan baska hicbir islem uygulamam ama 1 gunde bile uzar masallah
tamam hadi
Kapalıyim diyeyse ı ı anlayamazsın :)Kapaliyim ya ondan oyle sanmissindir.
benim gercek sac rengim bu hatunun sac renginden. Kucukken sapsariydim da gitrikce sarilik gitti
Ama bakır yaptim sıkıldım. Kızıl yapacagim insallah tekrardan
Iddialiyim tabi
insallah elimizde kalmaz ne diyelim
Sen bulabilirsin kuzum belki çünkü vücudumu ezberledin artık, ben de seninkinibende saniyede bulurum kız
Kapalıyim diyeyse ı ı anlayamazsın :)
Sen bulabilirsin kuzum belki çünkü vücudumu ezberledin artık, ben de seninkini
Sizi gidiler siziCanim fotolarından da anlarim vucudunu eheheh
ekledim bak ama korkma sakın heeaynen benim de öyle oluyor. Bi de ben saclarima yikamaktan baska hicbir islem uygulamam ama 1 gunde bile uzar masallah
tamam hadi
aşkitomKapalıyim diyeyse ı ı anlayamazsın :)
Sen bulabilirsin kuzum belki çünkü vücudumu ezberledin artık, ben de seninkini
oldu mu ki acabaCanim fotolarından da anlarim vucudunu eheheh
oldu mu ki acaba
albümlere tıklayınca norwegian adlı albüm :)Ya seni goremedim hangi album?
albümlere tıklayınca norwegian adlı albüm :)
yok kız nerdee gözlerim kahverengi açık kahve mavi mi gözüktüTamam gordum. Sen sarisin misin normalde? Gayet guzelsin masallah. Gozlerin renkli mi? mavi gibi gorunuyor. Cok hosss
pazara mı gidiyorsun böyleEki Görüntüle 1480368
örnek kombinim kızlar.bakın da feyz alın.aynısının tıpkısını hazırlıyorum
bende bilgeceyi görmek istiyorum bıyıksız olanı gerçeğini amaTamam gordum. Sen sarisin misin normalde? Gayet guzelsin masallah. Gozlerin renkli mi? mavi gibi gorunuyor. Cok hosss
Haha Bilgece kafamda hep bıyıklı canlanıyor yabende bilgeceyi görmek istiyorum bıyıksız olanı gerçeğini ama
yok kız nerdee gözlerim kahverengi açık kahve mavi mi gözüktü
aa çok sevindim beğenmene
sarısın değilimde kumral gibi yani ışıkta öyle daha da açık oluyor işte :)
konsept belli arkadaşlarla kahveyepazara mı gidiyorsun böyle