- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kiblenme bak artık 1 aya dönmüyon
Kiz ne 1 ayi 3 ay 3 ay.. benim surem 3 aydi da Allah razi olsun yonetim aftan cikardi beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiblenme bak artık 1 aya dönmüyon
Bu hafta göbek nasılsa gitti diye yememe hiç dikkat etmedim, sporu da salladım epey, göbek geri mi dönüyor yoksa??teşekkürker tatlım.bence tipimiz benziyor ama sende göbek çok daha güzel
Beni de google kibledi bilgece, albümümü herkes görmesinmiş, kıskanç şeyBeni herkes kibliyor tikka
Ask hayati tartisilamaz zevkler ve renkler farklidir ))
Bu hafta göbek nasılsa gitti diye yememe hiç dikkat etmedim, sporu da salladım epey, göbek geri mi dönüyor yoksa??
Beni de google kibledi bilgece, albümümü herkes görmesinmiş, kıskanç şey
bir yere gitme ..Istanbul yaslandiriyo beni kendi memleketimden sogudum resmen zaten burda da cok durmuyorum ki yakinda tryi terk ederim
Az önce içtim beşiktaş kupamla kaçırdın pinkom ama kalkar bu batık tırnakla bile canıma acısada yaparım senin içinMargam senin kahve yapacağın yok, kahvemi kendim Yaptım da geldim :))
Efser sende katılcan mı:)) harbiye yaptığını yapayımHayırlı olsun margam
Hayırdır bilgecee nolduBu arada ben A diyorum geyikten, B diyorum dalga gecmekten,Allah diyorum dini yorumdan kibliyorlar.. zavalli cilekes bilgece
Geçmiş olsunAz önce içtim beşiktaş kupamla kaçırdın pinkom ama kalkar bu batık tırnakla bile canıma acısada yaparım senin için
efserim o nasıl imza yaaaHayırlı olsun margam
Hoş geldin pinkommMargam senin kahve yapacağın yok, kahvemi kendim Yaptım da geldim :))
Hoşgeldin bonusumHoş geldin pinkomm
Bana da taze sıkılmış meyve suyu litfenGeçmiş olsun
Bende kahve istiyorum
Hayırdır bilgecee noldu
Sağolasın ablacım sana da yaparım hepinize yaparımGeçmiş olsun
Bende kahve istiyorum
Kız bitli pileli margaaa rahat birak sacimi başımıHoşgeldin bonusum
Sen katilirsan katilacakmisEfser sende katılcan mı:)) harbiye yaptığını yapayım