- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.840
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben mi?bilmem daha fazlalıklarım var onları vermem lazım harbiye ne yaptın?Efser sende katılcan mı:)) harbiye yaptığını yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mi?bilmem daha fazlalıklarım var onları vermem lazım harbiye ne yaptın?Efser sende katılcan mı:)) harbiye yaptığını yapayım
Ay canım benim kıyamam, Yaptım kendime yorulma sen bebişimAz önce içtim beşiktaş kupamla kaçırdın pinkom ama kalkar bu batık tırnakla bile canıma acısada yaparım senin için
Tuzlu kahveyi harbiye ver o tatlı sevmiyorSağolasın ablacım sana da yaparım hepinize yaparım
tuzlu kahvemi kime vereyim peki
Pileliyi nerden biliyorsunKız bitli pileli margaaa rahat birak sacimi başımı
Ama anlaşmaya göre önce o katılacaktıSen katilirsan katilacakmis
Ben değil sen yaptınBen mi?bilmem daha fazlalıklarım var onları vermem lazım harbiye ne yaptın?
Bu kız senin saçlarından ne istiyor oysaki ben bayıldımHoş geldin pinkomm
Ben bilirim hemsomPileliyi nerden biliyorsun
Ya ben en son kendini cirkin bulan kizdan foto istedigim icin kiblenmisim gitmisim yani. Ama benden once hannesli demisti. Ben de onu destekledim. Fakat hannesliyi degil de beni kiblemislerdi
Yani izleniyorum. Bu da guzel ya hahahah
Sırf onun için 1 saat ugrastim duzlestirdim yaaa hala bonus diyo kiskannccccBu kız senin saçlarından ne istiyor oysaki ben bayıldım
Benimle evlenmeye çalışmıyor musun bana yapSağolasın ablacım sana da yaparım hepinize yaparım
tuzlu kahvemi kime vereyim peki
Kendi mi sütlü tatlılardan tiksındırıyorum diyet taktiğiefserim o nasıl imza yaaa
tuzlu kahve mi ona vermiycemTuzlu kahveyi harbiye ver o tatlı sevmiyor
kocan seni bana vermiyorBenimle evlenmeye çalışmıyor musun bana yap
Diyorsun ki hannesliyle aynı ortak düşüncedeydik ama beni kiblediler ben ceza aldım o niye almadı mı diyorsun .. ?
Sende o zaman hannesliyi kibleseydin o da ceza alsaydı. senden önce dediği için : )
Onun saçları da çok güzel de, ince zannımca ondan uğraşıyorSırf onun için 1 saat ugrastim duzlestirdim yaaa hala bonus diyo kiskanncccc
ya resmen sütlü tatlılara teşvik ediyor hahaha resme bakarken linke gidiyor gözümKendi mi sütlü tatlılardan tiksındırıyorum diyet taktiği
Sozlesmemi yaptınızAma anlaşmaya göre önce o katılacaktı
Ben değil sen yaptın
E bide vereydi Adam ne zorluklarla bulmuş kaptırır mı hiç sana?kocan seni bana vermiyor
Kiz biz espri yapiyorduk zavalli kizi niye kibleyeyim ya
. Zaten sonradan ogrendim bunlari ) neyse canim ben kacar. Öptüm biraz bdvye bakayim
Bende tiksindim efserKendi mi sütlü tatlılardan tiksındırıyorum diyet taktiği