- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bugulu bugulu gozlerde var amaaaaa : )Napim üşengecim telden giriyorum idare edin orda pembe bi sac var iste bide yamuk agiz yetmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugulu bugulu gozlerde var amaaaaa : )Napim üşengecim telden giriyorum idare edin orda pembe bi sac var iste bide yamuk agiz yetmez mi
Sana kizil da cok yakisir bence. Tenin beyaz. Ama siyah halin cok hostu, e zaten guzelsin
Sen de haklisin. Hayirlisi olsun ya o zmaan
Dur baska resim denicembugulu bugulu gozlerde var amaaaaa : )
Cook tesekkur ederim o senin guzelliginden onu da yaptim gecen sene ay cabuk sıkılıyorum iste sac kalmicak kafada yakinda
Dene bekliyorummmDur baska resim denicem
Bu cok kotu yavv
ne renk saçların bilgeceeeeeee ben siyah sanıyordum nedenseCidden yanmiuor mu saclarin? Gerci benim sacim cok inatci hic yanmiyor. Kac kere boyadim 1 ay icinde. Kac kere actim cok sukur hicbir sey olmadi
Ya bunlarda yamik oluyi niden acabaDene bekliyorummm
Yaaaa o siyah gozluklerini de ozledim ben
Çok iddialısinHaklisin canim. Ben kesin seni bulurum
Benimkide seninkinin cinsinden bi gun elimde kalcak diye korkuyorum amaCidden yanmiuor mu saclarin? Gerci benim sacim cok inatci hic yanmiyor. Kac kere boyadim 1 ay icinde. Kac kere actim cok sukur hicbir sey olmadi
kocaman bir akne çıktı taktı burnum ve çevresineNoldu ki oraya kiz : )
ne renk saçların bilgeceeeeeee ben siyah sanıyordum nedense
Çok iddialısin
insallah elimizde kalmaz ne diyelimBenimkide seninkinin cinsinden bi gun elimde kalcak diye korkuyorum ama
bende saniyede bulurum kızÇok iddialısin
en sevdiğim ton ya niye boyadın kiKapaliyim ya ondan oyle sanmissindir.
benim gercek sac rengim bu hatunun sac renginden. Kucukken sapsariydim da gitrikce sarilik gitti
Ama bakır yaptim sıkıldım. Kızıl yapacagim insallah tekrardan
Iddialiyim tabi
insallah elimizde kalmaz ne diyelim
Hic bilmoyorummm nasil cekiyorsunda yamuk cikiyo bunlar haha..Ya bunlarda yamik oluyi niden acaba
en sevdiğim ton ya niye boyadın ki
yapacaksan da sarıya doğru yap doğal haline yakını yap
ben kumral açık kumral saça bayılırım
allahalla seni hayal edemedim frida yüzünden sanırım bu düşüncem
Ant. Bebegim sen?Hic bilmoyorummm nasil cekiyorsunda yamuk cikiyo bunlar haha..
Kuzu istanbulda misin antalyada miiii
Bana da gosterin hepiciiniz gordunuz beniHahah sen benim fotomu gormedin mi hic? Ben de seni gormedim. Sen gosterirsen ben de gösteririm
Send yerlestin haaa oraayaâAnt. Bebegim sen?
Ya valla duz cekiyorum kk yamultuyo bide oldugumdan cirkin cikmisim
Bana da gosterin hepiciiniz gordunuz beni
Kiz benim dogal saclarimda boyle aralara balyaj attirinca super oluyo bide benimki yazin boyle kisin diplerden koyu koyu cikiyo hic islem olmadigi halde sende de oluyo mu?Kapaliyim ya ondan oyle sanmissindir.
benim gercek sac rengim bu hatunun sac renginden. Kucukken sapsariydim da gitrikce sarilik gitti
Ama bakır yaptim sıkıldım. Kızıl yapacagim insallah tekrardan
Iddialiyim tabi
insallah elimizde kalmaz ne diyelim