- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
sağol canım benim,bu nurellanın a.ş.k ından,hani işaret parmağıyla yapıyor ya ondan,parmağımı senin parmağına dokundurup aşk yolluyorum
ayy böyle yazıp okuyuncada çok sapıkça bir şey yazmışım gibi görünüyor uzaktan
sen hep kandırıyorsun bizi ya kandırıkçı marga,saç yarışmasında da katılıcam dedin ama katılmadın,hatta çoğu kişi bir yarışmacıyı sen sanmıştık.Benimde cok katilasim var hatta elbisemi ayakkabilarimi bile getirttim .
Eksik parcam var onun icin alisverise cikmam.lazim. eger o parcayi tamamlayabilirsem kafamdaki modeli bulabilirsem cok iyi olcak ya : )
unutma canım evde nane yağı bulundur acaip iyi geliyorr..ilacını al nane yağı ile başını ovdur .varya misssstv ye bakiyordum kapadim suan az da olsa aralarda sessizlik oluyor..
Ama inanir misib o kadar beynim sistiki saatin sesinden bile rahatsiz oluyorum ya
sen hep kandırıyorsun bizi ya kandırıkçı marga,saç yarışmasında da katılıcam dedin ama katılmadın,hatta çoğu kişi bir yarışmacıyı sen sanmıştık.
iyi bende çakma ivanası olayım şimdilik.yarışmada tülüm giyince yorum yapsın bana müne ayy mune :)Bizim.topigin nurellasi muneeee
O hepimize ask yolluyorrrr : ) gorunce gelir sayfaya hahaha
Naneli bir sey yesem icsem olur mu peki gecer mi yine naneli seker falan.. yada sakız..unutma canım evde nane yağı bulundur acaip iyi geliyorr..ilacını al nane yağı ile başını ovdur .varya missss
iyi bende çakma ivanası olayım şimdilik.yarışmada tülüm giyince yorum yapsın bana müne ayy mune :)
Zaman olsa katılırdım ,ustune çalısmam lazım katılırsam da uyduruk olur hazırlanmadan:)tesekkur ederiz canim : ) katilnak ister misinnnn : )
Daha zaman var kuzum : ) katilamazsanda canin sagolsun sohbetin yeter : )Zaman olsa katılırdım ,ustune çalısmam lazım katılırsam da uyduruk olur hazırlanmadan:)
Tamam canim kolay gelsin gorusuruz aksama : ) buralardayim ben..kızlar şimdilik ben kaçar,akşama gidip dolabımı bir karıştırayım ne var ne yok diye,görüşürüz
allah seni netmeye margamm.ne şekeri. ne sakızı güldürdün beni burda.. yavrum nane yağının kokusu keskindir ama öyle güzel kokuyoki insanı ferahlatıyor..ondan o sürülecek ve ovulacak .sakızmışş. o baş ağrısıyla nerene çiğnicen onu..Naneli bir sey yesem icsem olur mu peki gecer mi yine naneli seker falan.. yada sakız..
Ben de dolabımı karıştırmaya başlayayım o zamanBenimde cok katilasim var hatta elbisemi ayakkabilarimi bile getirttim .
Eksik parcam var onun icin alisverise cikmam.lazim. eger o parcayi tamamlayabilirsem kafamdaki modeli bulabilirsem cok iyi olcak ya : )
allah seni netmeye margamm.ne şekeri. ne sakızı güldürdün beni burda.. yavrum nane yağının kokusu keskindir ama öyle güzel kokuyoki insanı ferahlatıyor..ondan o sürülecek ve ovulacak .sakızmışş. o baş ağrısıyla nerene çiğnicen onu..
Kolay gelsin canim : )Ben de dolabımı karıştırmaya başlayayım o zaman
ya konsept kahve içmek olunca kahve içesim geldi gidip kahve yapayım kendimeyarışmadan sonra hep beraber kahve içmeye gidelim hatta yarışmacılar kombinlerini giyip gelsin daha süre uzun ya 25 nisana kadar sonrada 1 hafta daha bitmez bu yarışma
Benim 3 ayı geçti başlayalı belimi 5 cm incelttim bunu gördükçe daha da hırslandım aklıma estikçe mekik çekiyor buluyorum kendimi :)Bolca vaktiniz var canim. Acele etmeyin yaniii : ) valla bende spora devam ediyorummm bugun hamur isinden uzak durmam lazim.. fazlasiylada mekik cekmem lazimmm Allahtan alet var yoksa belim kopuyo
yaaKakosummm hep topikte oldugu icin ikiniz arasinda cok gidip gelmistim..
Ama oyum sana gitti sana verdimmm
ay bana ask yolladi hadi kargoyla kiz hahah : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?