- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah neyin varAýyy katilicim ama hastayim yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah neyin varAýyy katilicim ama hastayim yaaaa
Kesinlikle ya spor herşey gerçekten spor yapınca kendimi iyi hissediyorum valla alışıyor bünye :)Evet çok etkili ben bi kaç farklı çeşitte mekik çekiyorum twister disk kullanıyorum birde squat yapıyorum hepside çok etkili
gecmıs olsun hayırdırAýyy katilicim ama hastayim yaaaa
Canim.ya cok sagol 10 gundur igne yiyorum zaturre olmusumGeçmiş olsun canım iyi olursun inşallah neyin var
Ortalik hastaligi kaptim uzerine cocuklardan kendime fazla bakamayinca zaturre bu hale geldimgecmıs olsun hayırdır
Ayy canimmm dikkat et salgin var valla insallah hemen gecer kuzum : (Canim.ya cok sagol 10 gundur igne yiyorum zaturre olmusum
Allah seniSıkı ve dik popolar olarak geliyoruz.
Evet tatlım aynen öyle.
Tikka, arc, nilersn, norwe, ben, dead, tatlibikiz(zaten o yarışmaların gediklisi), melekes, evlaefe katılıyoruz; bir tek şekerpancarım su koyverdi.Allah seni
Ben de katıldım gitti, bizim topic burda sanırım cidden
Oh oh süpermiş valla ya.. Şekerin de aklını çeleriz daha çok var nasılsa yarışmayaTikka, arc, nilersn, norwe, ben, dead, tatlibikiz(zaten o yarışmaların gediklisi), melekes bir tek şekerpancarım su koyverdi.
Ay insallahhhh popomda yer kalmadi valla daha 6 ignem var offff.ilaclari saymiyrum.Allahtan sureyi uzun tutmussun Margam iyilesirsem bir kombin edirik artikAyy canimmm dikkat et salgin var valla insallah hemen gecer kuzum : (
Tikka, arc, nilersn, norwe, ben, dead, tatlibikiz(zaten o yarışmaların gediklisi), melekes katılıyoruz; bir tek şekerpancarım su koyverdi.
Ooo sende mi katılıyorsun? Dur hemen düzenleyeyim.Anaaaa beni niye saymiyosunuz kizzzz
hemen duzenle ahahahaOoo sende mi katılıyorsun? Dur hemen düzenleyeyim.
Geçmiş olsun iyileş tabii. Desene kıran kırana bir yarışma olacak.hemen duzenle ahahaha
iyilesiyim kambersiz yarisma olurmu.Yenilgimle tat katicimmm
Sagol cnm insallah bi an evvel iyilesirim.Ayyyy evett girgir samata kim demis kaybettin ona bakan kim amannGeçmiş olsun iyileş tabii. Desene kıran kırana bir yarışma olacak.
bizde dedik dur dedik olmaz diyor kararlı prensesini kaptırmamayatatlibikiz bacim aldin kusagini yol ver hele bize artik yawww
Aaaamaaa ayip kardesim doyumsuz bu kiz hep bana hep bana hic bize yokbizde dedik dur dedik olmaz diyor kararlı prensesini kaptırmamaya