- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kombin hazırlamam gerekiyor hıhıhı
Ooo eylul hanimmm hosgeldiniz : ) bekliyoruz muthis kombinlerinizi : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kombin hazırlamam gerekiyor hıhıhı
kaptırmiyceğim evladımmmmMadalyani koparirsam gorursun hih cantaci kiz
gazoz mu yanına pilavından yaparsan gelirim o pilav senin miydi bir ara bakmıştım yarışmaya ama hemen kaçmıştım uzak durmak lazım ordan canım çekiyorBeni yarışmaya sokup aradan siyrilmaya çalışıyorsun değil mi Hain domdom
Tesekkürederim evet görüp görebileceğim tek ödüldü onu da kaptim
İmza mi dedin,istersen sana da bir gazoz acarım
spor spor ne olcek senin bu halinn..üç lafın ikisi sporr.. allah versinde gözümüz var yanii..
kaptırmiyceğim evladımmmm
(KAPTIRDI)
hııı sen ye her şeyiyaz geliyor kuzummm benimmm formda kalmaliyiz : ) elbiseleri giyme vaktiii : )
Benimdee geldi valla : )Bilemedim şimdi hayyalim ne desem yani,birde yeşille kombin edilince güzel oluyor mor rengi.
Benimde geldi alışveriş zamanım
kiblede ben napıyorum senısuan telefondan girdigim icin az kalsib mesajini begenecegim yerde kibliyordum..
(Kibledi)
Hahshshhaha
hııı sen ye her şeyi
ben burda meyve yiyim
söyliyceğim kelime buraya uygun değilsensiz bogazimdan gecmez ki
Marga, netten bakarken farkettim bahar kombinlerine aslında yaz kombinleri de giriyor.
Yani sandaletler de giyinmiş insanlar.
Bu bakımdan bu yarışma baya zorlu olacak
Belli bir kıstas var mı?
anladım kuzum :)Kazen boyle istiyor kuzum bir aya yaydik. son bir hafta ise oylama olacak : )
Anlamaz olur muyum tamam ablaaaa hahasöyliyceğim kelime buraya uygun değil
anladn sen
anladım kuzum :)
bir de ricam olacak
kişilerin yüzleri ve mekanları gizlense çok iyi olur
:)
niye küs olacaksınız kız oyunu sana verdi bide ne dedi yani yazdı biliyonmu 2 tane favorim var dedi bir tanesi bohça kebabı yani benn.. bir taneside perde pilavı dedi yani sen.. kararsızım dedi ve oyunu sana kullandı ...margam benimmm onun tercihini yerim benn..Margarikotin kusmuyuz canım ya,hiç sesin soluğun cikmiyor
dolgi topukSandalet babet dolgi topuklar vs hepsi giyilebilir..
Tarz meselesi..
Mesela kiz etek giyiyor uzerine kisa kollu ayagina bahar ayinda postal tarzi bir bot giyiyor tarz olabiliyor boyle durumlarda olabilir yani : )
bahar denilince gunluk giyilebilecek tulumlar cicekli elbiseler kotlar etekler hepsi icinde.. : ) artik hava isiniyor : )
dolgi topuk
vat is di dolgi ?
niye küs olacaksınız kız oyunu sana verdi bide ne dedi yani yazdı biliyonmu 2 tane favorim var dedi bir tanesi bohça kebabı yani benn.. bir taneside perde pilavı dedi yani sen.. kararsızım dedi ve oyunu sana kullandı ...margam benimmm onun tercihini yerim benn..
dolgimiii..dolgi topuk
vat is di dolgi ?